fbpx

Realitný maklér Žilina – Predaj RD – Budatín – Červená ulica – 297 m2 – realitná kancelária JR reality – Žilina

Ponúkame Vám v jednej z top žilinských lokalít – v Budatíne pekný priestranný rodinný dom na pozemku o výmere 297 m2. Dom je trojpodlažný, murovaný, skolaudovaný v roku 2000 a má 250 m2 celkovej úžitkovej plochy. Nachádza sa na jednej z najmladších ulíc v Žiline, ktorá je urbanisticky veľmi vkusne vyriešená a nachádza sa tu výstavba radových domov. Ulica sa nachádza hneď na začiatku v stúpaní na Budatín a od domu je do 300 m vzdialená škola, škôlka, obchod aj zastávka MHD (autobusy 27 a 30) a tiež prímestskej dopravy. V dosahu 5 minút pešo sa nachádza cyklotrasa spájajúca Budatínsky zámok s vodným dielom Žilina a tiež krásny veľký zrevitalizovaný Budatínsky park a zámok.

Dom pôsobí zvonku menším dojmom ale vnútorný priestor je naozaj veľkorysý. Dispozične je dom riešený nasledovne: pred domom je parkovanie pre dve autá na vlastnom pozemku plus jedno auto je možné zaparkovať v garáži. Vchodovými dverami sa dostaneme do zádveria a následne sa na prvom podlaží nachádzajú 3 veľké izby, priestranná kúpeľňa a šatník. Zo spálne je vstup na balkón orientovaný západným smerom. Hlavné obytné podlažie sa nachádza o poschodie nižšie a pozostáva z veľkej obývacej časti prepojenej s jedálenskou časťou, ktorú od kuchyne oddeľuje veľký barový pult. Kuchyňa má veľkú komoru so stálou klímou a je napojená na technické priestory, kde sa nachádzajú vykurovacie systémy v kotolni, sklad a hobby priestor. Obytné podlažie má ešte odkladací praktický priestor pod schodiskom a taktiež toaletu. Na záhradu, resp. terasu sa dá vyjsť priamo z jedálenskej časti. Rozmery pozemku sú 9×33 m.

Záhrada je veľmi prakticky riešená a aj napriek menším rozmerom poskytuje v lete dostatok súkromia a spĺňa všetky potrebné funkcie, sú tu ovocné stromy, okrasné dreviny, terasová časť, priestor na bazén pre deti.

Na najvyššom podlaží domu sa nachádza samostatná bytová jednotka pozostávajúca z obývačky, kuchyne, spálne s úložným podstrešným priestorom a ďalšej izby – hosťovskej. Vrchná časť domu bola využívaná hlavne pre hostí ale je plnohodnotne zariadená a tiež je tu aj veľká kúpeľňa.

Dom vyhovie aj väčšej rodine alebo ľuďom náročnejším na priestor a nakoľko ide o pomerne nový dom aj kvalitatívne spĺňa požiadavky na bezproblémové bývanie.

Výhody oproti iným ponukám:
– jedna z top lokalít,
– výborná dopravná aj pešia dostupnosť do mesta,
– komplet vybavenosť v dosahu 300 m,
– príroda, cyklotrasy a krásny park zo zámkom 5 minút od domu,
– kúsok do lesa ale v dosahu MHD,
– vlastná garáž
– tichá ulica,
– dobrí susedia,
– zabývaná nehnuteľnosť s udržiavanou záhradou,
– murovaná stavba,
– veľká obytná aj úžitková plocha,
– možnosť financovať úverom,
– predáva seriózny realitný maklér v Žiline.

Ak Vás daná ponuka oslovila, budeme radi ak si dom prídete pozrieť. Pred obhliadkou si môžete pozrieť spracované video pre lepšiu predstavu o nehnuteľnosti. Tešíme sa na Vás. Volajte 0903735556.

Realitný maklér – Žilina – Ing. Ján Ratulovský – Seriózny realiťák – YouTube Kanál
Realitná kancelária Žilina – JR reality, s.r.o. – Seriózna realitka – YouTube Kanál

 

 

 

Realitný maklér Žilina – Predaj RD – Budatín – Červená ulica – 297 m2 – realitná kancelária JR reality – Žilina

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.