fbpx

PREDANÉ: Ponuka 4i bytu vo vyhľadávanej lokalite kúsok od centra – 87 m2.

K bytu je spracovaná aj videoobliadka ktorú nájdete na mojom kanály na Youtube. VIDEOOBHLIADKY

S týmto bytom som mal naozaj dosť práce, ale vďaka serióznosti a trpezlivosti majiteľov sa nám ho podarilo veľmi dobre predať. Ak chcete aj vy ponúknuť cez nás vašu nehnuteľnosť môžete sa s nami spojiť:

Vyskúšajte novinku – Facebook messenger kanál na komunikáciu zdarma:
—> cez facebook: https://m.me/jrreality

—> cez fanpage: http://facebook.com/jrreality
—> telefonicky: 0903735556
—> mailom: info@jrreality.sk

Tento byt nie je z najlacnejších, ale podobné nehnuteľnosti v tejto lokalite nejdú na trh často. Byt sa nachádza na Predmestskej ulici v tesnej blízkosti cyklotrasy a celý bytový dom je obklopený zeleňou. Za 5 minút ste pešo v centre mesta, no bývanie je v tejto časti kľudné a pre deti je hneď pred domom veľké ihrisko.

Výmera bytu je 87 m2 a dispozične pozostáva z oddelenej dennej častí s veľkou obývacou miestnosťou prepojenou s jedálenskou časťou a kuchynskou časťou, kľudová časť má 3 samostatné nepriechodné izby s veľkými oknami. Z obývacej miestnosti sa dá vyjsť na veľký balkón a menší balkón je prístupný z kuchyne.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, predovšetkým bolo zrenovované bytové jadro vrátane elektriny, omietky a v chodbe je nová vstavaná skriňa. Okná v byte sú pôvodné, výhodou sú aj pekné zachovalé parkety, ktoré možno pri rekonštrukcii využiť.

Parkovanie na Predmestskej je bezproblémové na rezidentskú kartu a konkrétne k tomuto bytu bude pri predaji možnosť si dohodnúť predkúpne právo na samostatnú murovanú garáž.

Výhody oproti iným ponukám:
– kľudná lokalita no blízko k centru,
– veľa zelene a detské ihriská, cyklotrasa,
– plocha bytu a 3 samostatné nepriechodné spálne,
– na takýto veľký byt nízke mesačné náklady,
– možnosť upraviť podľa predstavy,
– menší bytový dom a slušní susedia,
– dva balkóny, dve pivnice,
– výťah,
– dobré poschodie,
– dobré parkovanie a predkúpne právo na garáž,
– kompletný právny a realitný servis k bytu v cene.

V prípade ak si chcete byt pozrieť osobne neváhajte, aby Vás niekto nepredbehol, ponuku Vám radi predstavíme. 0903735556.

Videoobliadka: Youtube

PREDANÉ: Predaj 4i bytu vo vyhľadávanej lokalite s možnosťou kúpy garáže

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.