fbpx

Chatka sa predala hneď na prvej obhliadke…. PREDANÉ … Ak máte podobnú nehnuteľnosť radi predáme aj tú Vašu. Volajte 0903735556.

Stretnutie rodiny – opekačka – ranná rosa – káva naboso – šťavnatý steak na grile – silvesterovský ošiaľ – gitara pri táboráku – červené maliny – pokosená tráva – hviezdna obloha – vôňa lesa – čerstvý vietor – opaľovanie na lehátku – vôňa hríbov – bubnovanie dažďa na strechu – žiadna z týchto vecí sa v tabuľkách realitných portálov nenachádza a ani nie je na predaj, všetky ich ale môžete získať spolu s touto útulnou chatou.

Stavala ju v roku 1985 a doteraz užívala jedna rodina a rozhodnutie o predaji nebolo ľahké nakoľko má chatka vysporiadaný pekný pozemok 490 m2 prístupný autom, na okraji lesa s maximálnym súkromím. Pozemok je mierne svahovitý s upravenými vyrovnanými terasami, terénnymi múrikmi a vysadenými drevinami.

Chatka má tri podlažia, na prvom podlaží je obývací a spací priestor s oceľovou pieckou a rebríkovým schodiskom do horného podlažia, ktoré slúži len ako spací priestor. V spodnom – pivničnom podlaží je malá kuchynka s veľkou kachľovou pecou, ktorá v zime dokáže vyhriať celú chatu.

Chatka spadá pod záhradkársku osadu Bôrik a je prístupná celoročne autom. Je napojená na elektrinuúžitková voda je na pozemku, pitnú vodu si majitelia vozia z blízkeho prameňa. Chatka je čiastočne odkanalizovaná (drez s kuchynky), WC je romantické s výhľadom do lesa.

Na pozemku sa nachádza ešte vonkajší betónový krbaltánok so sedením, stôl a sedenie na slnečnej terase.

Zvonku chatka pôsobí menším dojmom ale vnútorné usporiadanie umožňuje že sa pohodlne vyspí 6 ľudí.

Cena je nastavená prijateľne s ohľadom na vysporiadaný pozemok a výbornú dostupnosť do mesta Žilina (len 15 minút autom).

Ak Vás ponuka oslovila pozrite si videoprezentáciu chatky alebo sa radšej rovno dohodnite na osobnej obhliadke. Naše číslo: 0903735556.

 

PREDANÁ: Predaj chatky s vysporiadaným pozemkom – 15 minút od ZA

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.