fbpx

PREDANÝ: Predávame vo výhradom zastúpení tento pekný 2i byt vo vyhľadávanej lokalite na sídlisku Hliny na málo frekventovanej časti Severnej ulice. Lokalita je kompletne občiansky vybavená, v blízkosti sa nachádzajú obchody, školy, MHD, fitko, reštaurácie. By sa nachádza na 2.p. zatepleného panelového domu bez výťahu. Vchod je veľmi slušný a v dome prebehla aj výmena stúpacích vedení.

Informácie cez Messenger: Novinka v marketingu 🙂 —–> http://bit.ly/msgseverna

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, po vstupe na pravej strane sa nachádza samostatné WC a kúpeľňa. Za bytovým jadrom chodbička do priestrannej kuchyne s odvetranou potravinovou skriňou a zrenovovanou kuchynskou linkou. Vstupnou chodbou sa priamo dá dostať do veľkej obývacej miestnosti, z ktorej je cez balkónovú zostavu vstup na zrekonštruovaný pekný balkón. Obývacou izbou sa prechádza do rovnako priestrannej spálne. Okná bytu sú vymenené za nové, plastové a sú orientované východným smerom. Na podlahe v obytných izbách sú zrenovované drevené parkety. K bytu prislúcha murovaná pivnica na prízemí paneláku. Byt je vhodný hlavne vďaka lokalite pre menšiu rodinu, mladý pár alebo aj ako investícia so zaujímavým výnosom z nájmu.

Výhody ponuky oproti iným bytom:
– veľmi dobrá poloha v rámci vyhľadávaného sídliska,
– dobrá dopravná aj pešia dostupnosť do centra,
– blízkosť reštaurácií, škôl, obchodov, fitness,
– zrenovovaný bytový dom vrátane „stupačiek“,
– dobré poschodie, stredový byt s nízkymi nákladmi,
– slušný susedia a tichý vchod,
– udržiavaný stav bytu,
– veľký potenciál pri rekonštrukcii,
– možnosť financovať úverom.

Ak Vás táto ponuka oslovila, srdečne sa tešíme na osobnú nezáväznú obhliadku. Pred obhliadkou vieme mailom poslať podklady vrátane videozáznamu a 3D fotografií. V prípade záujmu volajte alebo píšte na 0903735556.

K bytu máme aj rýchlu videotour, ktorú nájdete tu:

Virtuálnu prehliadku nájdete na mojom facebooku:

PREDANÝ: Predaj 2i byt – Severná ul. – Žilina – 57 m2 – čiast. rekonštrukcia

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.