fbpx
realitný maklér, hrdý
Realitná výzva: Keď sa Vám majiteľ otočí chrbtom

Dnes som ukončil jeden z trošku náročnejších predajov. Situácia keď sa predáva nehnuteľnosť kvôli rozvodu nikdy nie je úplne jednoduchá a veľakrát sa pri predaji ťažko hľadá kompromis. Keď mi zavolal môj právnik, že mám predávať dom rozhádanému rozvedenému manželskému páru tak som tušil, že to nebude úplne prechádzka ružovou záhradou. Už som pár takýchto predajov zrealizoval a mám teda skúsenosti ako sa takéto veci riešia. Jeden z páru si väčšinou nájde realitnú kanceláriu a druhý blokuje predaj alebo si nájde zasa niekoho iného a spustí sa predajný galimatiáš. Tento prípad bol ešte o to zložitejší, že keď som prišiel na prvé stretnutie tak sa mi majiteľ otočil chrbtom a ani mi nepodal ruku. Úprimne, takmer som sa vtedy otočil a vykašlal na to…. Ale život realiťáka je často aj o výzvach a povedal som si, že prijmem aj túto…. Postupne som dojednával celý obchod po malých krokoch, prešli 3 mesiace, dom sme rezervovali takmer ihneď a po postupnom vybudovaní dôvery si s majiteľom tykáme a je nakoniec rád, že sme nehnuteľnosť predali za cenu v ktorú ani nedúfal :). Dokonca ma oslovil, nech predám dom aj jeho švagrovi. Majiteľka je tiež spokojná a je rada, že sa nám to podarilo a môžu sa nadýchnuť a vydať každý svojim vysnívaným smerom. Kupujúci sú natešení, lebo kúpili veľký dom pre rozrastajúcu sa rodinu a ja som rád, že som to nevzdal… S výzvami treba bojovať, niekedy aj keď sa Vám majiteľ otočí chrbtom…

Ak ste aj vy v situácii, že si neviete poradiť ako urovnať veci a poriešiť predaj, kľudne mi zavolajte, s podobnými prípadmi sa viem popasovať….

Pozrite si náš youtube kanál: Realitný maklér na YouTube | Seriózny realiťák

Keď sa Vám klient otočí chrbtom…

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.