fbpx

Ponúkame Vám na predaj 5i byt vo vyhľadávanej lokalite na sídlisku Solinky, na Gaštanovej ulici. V blízkosti je kompletná vybavenosť, škola, škôlka, obchody, kostol, MHD. Byt sa nachádza na 1. poschodí (zvýšené prízemie ale pod bytom je plnohodnotné podlažie). Výmera je 96 m2. Byt je naozaj jeden z najväčších, ktoré sa stavali v danom období.

Dispozične pozostáva byt z priestrannej chodby, kde je možné umiestniť veľkú šatníkovú skriňu. Po vstupe do bytu sa v pravej časti nachádza veľká obývačka so vstupom do menšej pracovne a ďalej kuchyňa. Tieto izby majú okná orientované na juh, pričom kuchyňa má veľké francúzske okno s priechodom na loggiu. Zvyšné tri izby sa nachádzajú na ľavej strane bytu a ich okná sú orientované na severozápad. Byt má dve stupačkové šachty so samostatnými odpadmi a preto sú možné viaceré varianty pri rekonštrukcii. Je možné vyriešiť 2x WC a kúpeľňu alebo dve plnohodnotné kúpeľne, prípadne riešiť priestor na práčku a sušičku v šatníku v chodbe. Byt má naozaj veľký potenciál pri rekonštrukcii a vyhovie aj klientovi náročnému na priestor.

Výhody oproti iným ponukám:
– super cena na m2,
– veľkorysá výmera bytu,
– veľké izby,
– vhodný aj pre veľkú rodinu,
– vyprataný a pripravený na rekonštrukciu,
– bez ťarchy a právne v poriadku,
– kúpou voľný,
– vyhľadávaná lokalita,
– slnečná južná orientácia obývacej časti,
– správca OSBD – nižšie náklady.

V prípade, ak Vás byt oslovil, zavolajte nám ohľadom osobnej obhliadky. 0903735556.

Predaj 5i bytu na rekonštrukciu – 96 m2 – Gaštanová – Žilina

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.