fbpx

PREDANÝ: Predstavujeme Vám jednu novinku z nášho programu Férový výkup. Nehnuteľnosť bez ťarchy v priamom vlastníctve realitnej kancelárie Riešime bývanie. Aktuálne je pripravená na predaj s možnosťou okamžitého nasťahovania. #trojizbovybyt #mezonet #europalace #riesimebyvanie #zilina

Tento mezonetový 3-izb. byt sa nachádza v polyfunkčnom komplexe Europalace na Vlčincoch. Byt je situovaný na 3. a 4. poschodí. Podlahová plocha predstavuje 83,99 m2 (vrátane pivnice 3,49 m2) + lodžia 4,58 m2. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, toalety, detskej izby a schodiska na horné podlažie. Na hornom podlaží sa nachádza chodba, spálňa, obývačka spojená s kuchyňou, balkón a kúpeľňa s toaletou. Vykurovanie je riešené teplovzdušnými konvektormi a radiátormi so samostatnou reguláciou. V polyfunkčnom komplexe EUROPALACE je umiestnené klientské centrum, budova má vlastný kamerový bezpečnostný systém, SBS službu a vlastné podzemné parkovanie.

Vieme predať aj ten Váš. Stretnutie si dohodnite na tel. čísle 0903735556.

Posledná ponuková cena bytu 204.900 EUR

 

 

 

PREDANÝ: 3-izb. mezonet v komplexe Europalace o výmere 84 m2 plus balkón

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.