fbpx

Ponúkame Vám priestranný 4i byt na Smrekovej ulici vo vyhľadávanej časti sídliska Solinky. Byt má výmeru 84 m2, je po kompletnej rekonštrukcii a nachádza sa na 4.p. zatepleného panelového domu s výťahom.

Pre veľkú rodinu alebo pre ľudí, ktorí majú radi priestor a zároveň preferujú kompletnú občiansku vybavenosť v dosahu je táto ponuka ako stvorená. Deti do školy alebo škôlky to budú mať len na skok, nákupy si vybavíte na pešo do pár minút, študenti a pracujúci ocenia možnosť dopravy MHD, prímestská doprava a aj napojenie na vlak. Voľný čas si spríjemníte s deťmi na multifunkčných ihriskách, v lesoparku či na lezeckej stene a ak vyhladnete máte len kúsok do výbornej reštaurácie.

Priamo v byte nájdete 4 obytné izby, kuchyňu s loggiou, samostatnú kúpeľňu a oddelené WC. Dispozične je byt riešený prakticky a účelne. Veľkú chodbu využili majitelia ako halu s veľkým stolom ale nechýbajú ani úložné priestory. Zo vstupnej chodby napravo sa vstupuje do dvoch samostatných izieb (detské izby alebo pracovňa/hosťovská) a do kuchyne. Kuchyňa je vybavená a súčasťou predaja sú aj spotrebiče. Výhodou je pekná loggia orientovaná na severozápadný smer rovnako ako okná oboch izieb. V ľavej časti od vstupu sa nachádza priestranná obývacia izba a okolo bytového jadra hlavná spálňa. Tieto dve izby majú okná orientované na juho-východ. K bytu prináleží aj pivnica a podiel na veľkých spoločných priestoroch v suteréne. Byt prechádzal postupnou údržbou a kvalitnou rekonštrukciou. Postupne boli vymenené okná za plastové, bytový dom bol zateplený, v byte bolo zrekonštruované bytové jadro a kuchyňa vrátane časti elektrických rozvodov.

Veľkou výhodou tohto bytu je aj rozumné spravovanie bytového domu a uvážené investície. Aj napriek rekonštrukcii, zatepleniu a oprave strechy sú mesačné náklady pri normálnej spotrebe pre dve osoby len 110 eur/mesiac. Bytovku spravuje OSBD Tulská.

Celkový dojem z bytu je veľmi dobrý, byt je priestranný, predáva sa so zariadením a je možné ho naplno užívať v predávanom stave. Majitelia sa vysťahujú najnekôr v polovici augusta a nakoľko byt nie je zaťažený žiadnymi ťarchami je možné ho ihneď financovať aj cez hypotekárny úver s ktorým Vám radi pomôžeme.

Ak Vás ponuka oslovila pozrite si aj videoobhliadku bytu na našom realitnom YouTube kanále. Pekné video však nenahradí osobnú obhliadku a tú si môžete dohodnúť na 0903735556. Nehnuteľnosť Vám s radosťou predstavíme osobne, ideálne v poobedňajších hodinách. Tešíme sa na Vás.

Videoobhliadka:

Pekný 4i byt na Smrekovej ulici po rekonštrukcii a so zariadením

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.