fbpx

Posledných pár rokov vývoj technológií akoby nabral na obrátkach a veci, ktoré sme pred 10 rokmi videli len v science-fiction filmoch sa stávajú reálnymi. S dostupnosťou 3D technológií sa postupne mení aj svet marketingu a propagácie a pomaly sa táto technológia začíta uplatňovať aj v stavebníctve a realitách.

Najskôr som sa stretol s virtuálnou realitou pri prezentácii 3D okuliarov od Samsung a necelý rok na to mi na dvere kancelárie zaklopal jeden mladý chalan so zaujímavou prezentáciou bytu kompletne spracovaného v 3D.

Táto technológia je naozaj zaujímavá a poskytuje možnosť pozrieť si nehnuteľnosť cez 3D okuliare tak, akoby ste sa po nej priamo prechádzali, dokáže dokonca zmerať rozmery a vytvoriť virtuálne pôdorysy a postupne bude možné v 3D virtuálnom priestore meniť a presúvať nábytok a virtuálne rekonštruovať.

O pár rokov nebude nutné chodiť na obliadky s klientom ale všetky nehnuteľnosti si virtuálne priamo poprechádza u vás v pohodlí kancelárie alebo doma pripojený na web.

Ako to celé vyzerá si môžete pozrieť či už s 3D okuliarmi alebo bez nich na nasledovných linkoch:

372 Windmill Lane, Petaluma, CA

26828 River Road, Alexander Valley, CA

2259 Nectarine Drive, Santa Rosa, CA

Viac o technológii a ukážkach sa dozviete aj v nasledovnom videu na Youtube“

V prípade, ak Vás to zaujalo, za výhodných podmienok si môžete dať spracovať váš byt alebo dom tiež úplne rovnakým spôsobom aj cez nás, využitie je široké.

Vývoj sa proste zastaviť nedá 🙂

Ako zmení virtuálna realita realitný obchod?

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.