fbpx

V krásnom prostredí, v trošku netypicky umiestnenom bytovom dome som predal tento mezonetový 4i byt s krásnou terasou. Predaj bol náročný nakoľko išlo o zahraničného klienta ale aj s takýmito situáciami sa vieme bez zádrhelov vysporiadať. Pri odovzdávaní nás navyše zachytili opatrenia v súvislosti s obmedzením šírenia koronavírusu tak všetko muselo prebehnúť ešte pod rúškami a za prísnych hygienických podmienok v banke aj u notára. Predávať sa však dá aj na takomto trhu. Ak máte záujem kúpiť či predať podobnú nehnuteľnosť s radosťou sa s Vami stretnem.
#mezonet #zilina #mojs #realitnymakler

Pozrite si k bytu aj virtuálnu obhliadku a spracovanú videoprezentáciu bytu:

 

Sú nehnuteľnosti, ktoré sa Vám budú páčiť a potom tu sú ešte také do ktorých sa na prvej návšteve zamilujete. Tento byt je jednou z nich. Neštandardné umiestnenie bytového domu v okrajovej časti obce zabezpečilo panoramatický výhľad na siluety mesta na jednej strane a na druhej meniaci sa vizuál Martinských holí a kopcov Malej Fatry. Na obrovskej terase (100 m2) si budete užívať nielen leto ale aj zimnú guľovačku či vianočné a silvestrovské akcie. Dispozičné riešenie v modernom duchu s otvoreným priestorom obývačky, kuchyne a jedálne naplní požiadavky aj náročnejšieho a spoločensky založeného človeka. Spálne a detská izba sú trošku bokom a poskytujú kľud a súkromie. Už priestor pri vstupe s veľkými úložnými priestormi a pekným schodiskom napovedá o charaktere celého bytu. Kvalitné materiály a vkus terajších majiteľov vás určite presvedčí, že túto ponuku treba vidieť. Najskôr si ju môžete vychutnať virtuálne v spracovanej 3D obhliadke ale lepšie potom osobne, s nami.

Ak je nehnuteľnosť aktuálna virtuálnu obhliadku nájdete na www.riesimebyvanie.sk

4-izb. mezonet – Žilina, mojš – PREDANÝ

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.