fbpx
  1. S&P/Case-Shiller Home Price Indices: Tento súbor indexov sleduje zmeny v cenách rodinných domov v USA. Zahrnuje národné indexy a indexy pre konkrétne metropolitné oblasti.
  2. National Association of Realtors (NAR) Housing Affordability Index: Tento index hodnotí dostupnosť bývania v USA na základe súčasných cien domov, príjmov domácností a úrokových sadzieb.
  3. Zillow Home Value Index (ZHVI): Poskytuje mesačné hodnotenie strednej trhovej hodnoty domov v rôznych geografických oblastiach.
  4. CoreLogic Home Price Index (HPI): Tento index poskytuje presný a časový pohľad na ceny rodinných domov na úrovni trhu a jednotlivých nehnuteľností.
  5. Freddie Mac House Price Index (FMHPI): Sleduje zmeny v hodnotách nehnuteľností na základe údajov o hypotékach, ktoré Freddie Mac kupuje a zabezpečuje.
  6. NAHB/Wells Fargo Housing Market Index (HMI): Tento index poskytuje prehľad o stave trhu s novými domami v USA na základe mesačného prieskumu stavebných spoločností.
  7. U.S. Housing Confidence Index (HCI): Vytvorený spoločnosťou Zillow v spolupráci s Pulsenomics, tento index meria spotrebiteľskú dôveru v realitný trh.
  8. RICS Residential Market Survey: Tento prieskum poskytuje informácie o trendoch na realitnom trhu vo Veľkej Británii a je uznávaný ako vedúci indikátor vývoja na trhu s bývaním.
Aké sú najrešpektovanejšie realitné indexy?

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.