fbpx

Ahojte, zdravím vás. Aj ja mám home office, ale snažím sa si to trošku spestriť a moja kancelária momentálne vyzerá tak ako uvidíte vo videu.

 

Aby som sa trošku vymanil z tých šialených správ, ktoré sa z každej strany na nás hrnú, tak každý deň chodím sem a snažím sa úradovať tu. Mám strašne veľa telefonátov od klientov, kolegov, od maklérov. Každý je zvedavý ako ho to v konečnom dôsledku táto situácia ovplyvní a úprimne poviem, že momentálne nikto nevie aké to bude mať celé dopad. Treba sa k tomu ale ako ku každej kríze postaviť čelom, teraz, keď je čas, tak sa pripraviť na to, že keď to celé prehrmí a skončí, tak si bude treba vyhrnúť rukávy a makať ešte viac, aby človek to, čo má zameškané. Veľa klientov, s ktorými teraz komunikujem, tak majú strach a ani sa nečudujem, že človek, ktorý žije od výplaty k výplate alebo čaká každý mesiac už kedy mu konečne pípne výplata na účet, tak teraz rieši situáciu, bojí sa, že čo bude so splátkami jeho hypotéky a či má kupovať, nemá kupovať. Určite sa nenechajte ovládať strachom a ja si myslím, že skôr alebo neskôr ako to bolo aj počas tej krízy v 2008, tej realitnej, tak sa všetko dostane do normálu a za rok, dva ľudia zabudnú, že vôbec niečo takéto bolo. Takže ak potrebujete vyriešiť svoju situáciu s bývaním, tak určite v rámci opatrení, ktoré teraz nastali, tak ich treba rešpektovať, ale nemyslím si, že by ste sa mali úplne ustráchaní krčiť niekde v kúte a naozaj treba sa tomu postaviť čelom. Je viac ako isté, že keď táto situácia pominie, budú sa počítať aj škody na ekonomike a na hospodárstve, tak každý jeden predávajúci a každý jeden kupujúci určite ocení schopného makléra, realitného alebo tak isto finančného sprostredkovateľa, ktorý bude mať dobrú morálku, bude sa na veci pozerať pozitívne a dokáže bojovať za klienta aj v pohnutých a neľahkých časoch. Takže, ja osobne sa určite nebojím o to, že by potom nebola práca, určite sa veľa vecí zmení, bude sa treba prispôsobiť a tí mladí ľudia, ktorí aj teraz riešia, že poprichádzajú o robotu, tak, kto sa nebojí práce, má ten drive, tak určite si bude vedieť poradiť. Práve som volal pred chvíľočkou aj s našou mentorkou z Riešime bývanie, ktorá už je tak isto dlho v realitách, tá sa na to tiež pozerá tak, že máme teplú vodu, máme elektriku, dokonca nám funguje pripojenie na internet. Takže, my sme pozitívni a veríme, že sa to rýchlo skončí a všetko sa dostane do starých koľají. Ale bude s tým kopa roboty. Toľko z dnešného vlogu, držte sa a hlavne buďte zdraví a kto môže, ostaňte doma. Majte sa pekne.

Realitný trh a koronavírus (Covid 19) | Seriózny realiťák | Vlog 013

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.