fbpx

Máme v kancelárii elektrickú kolobežku 🙂 Ako realiťák na nej chodím na blízke obhliadky, zvyšuje produktivitu, je údajne ekologická, chodím na nej po Žiline a robím biznis… Človek v saku na elektrickej kolobežke vyzerá bizarne ale je to produktívne a efektívne určite tiež. Takže dnes by som riešil produktívne tipy a zhodnotenie elektrickej kolobežky /technické info moc nečakajte/.

Xiaomi elektrická kolobežka
Xiaomi elektrická kolobežka

Produktivita:
Stopoval som časy takých bežných trás čo chodím… Jednanie z môjho office do Auparku a späť. Autom v špičke so zaparkovaním 43 minút plus čas stretnutia, na kolobežke 17 minút. Úspora 26 minút na jednom stretnutí.
Zaniesť klientovi kľúče k autobusovej stanici. Autom je to neekologické a nepohodlné aj keď časovo by sa to asi s kolobežkou zrovnalo. Pešo tam a späť cca 20 minút. Elektrická kolobežka 4 minúty. Úspora 16 minút. Cesta na poštu je to isté.
Skúšal som ísť aj na kataster teda na nové klientské centrum… Tam už je to asi lepšie z mesta autom. Len keď je pekné počasie tak aj tak tá kolobežka láka. Časová úspora cca záporných 5 minút. Blízke obhliadky – pešo do 10-15 minút, na kolobežke 2-3 minúty. Úspora na jednej je teda 10 minút. Takže týždenne 3x aupark, 1xpošta, klientské centrum 1x, 4 obhliadky a vo vzorci máme 26×3 + 1×10 – 5 + 4×10 = 123 minút.. za mesiac pre zjednodušenie x 4 to je 492 minút = cca 8 hodín ušetrených. A to som nerátal že ešte na nej chodím na obedy a niekedy aj domov. Takže dobrý tip ako byť rýchly pri presune mestom.

Biznis:
Ako prostriedok je to zaujímavé, dobrý námet na rozhovor a aj do videa. Možno by nebolo odveci kolobežku polepiť reklamou na web či realitnú kanceláriu. No a človek v obleku či saku na kolobežke väčšinou zaujme a ľudia si ho všimnú skôr ako pešieho 🙂 V obchode treba byť na očiach, v realitách dvojnásobne…

Odporúčanie:
Máme ju asi tri mesiace a výrazne šetrí čas hlavne pri kratších vzdialenostiach a rýchlych vybavovačkách. Určite by som ju odporúčal. V lete určite treba dobré okuliare a zvážiť prilbu no a teraz už určite rukavice, šál a dobrá čiapka…

Budem rád ak budete odoberať môj kanál na YouTube: http://bit.ly/realitakodber

Alebo si mrknite aj Instagram:

Elektrická kolobežka nielen v realitách 🙂

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.