fbpx

Pozemok už je PREDANÝ: Ak hľadáte pozemok a chceli by ste čo najskôr začať aj s výstavbou máme pre Vás zaujímavú ponuku stavebného pozemku v obci Lietava. Pozemok sa nachádza v krásnom prostredí na okraji lesa, má výmeru 1001 m2 a na hranici všetky potrebné inžinierske siete. Šírka stavebnej parcely je 19 m, jeho dľžka 46 m. Tvorí ho 923 m2 parcela vo svahu so začatými terénnymi úpravami a 78 m2 podiel na prístupovej komunikácii s napojením na obecnú komunikáciu. Pozemok sa nachádza v časti kde prebieha výstavba nových rodinných domov. Na daný pozemok je vydané právoplatné stavebné povolenie na individuálne navrhnutý dvojposchodový rodinný dom s veľkými presklenými časťami s pohľadom na stromy. Nakoľko pozemok je okrajový a ohraničený borovicovým lesom, môžete sa tešiť na atmosféru ako z fínskeho filmu. Svahovitý pozemok zasa odmení krásnym výhľadom na celé okolie. Výhodou je aj blízkosť turistickej cestičky na obľúbený Lietavský hrad.

Výhody tejto ponuky:
– právoplatne vydané stavebné povolenie,
– vybavené odňatie ornej pôdy (pozemkový úrad),
– atmosféra lesa a maximálne súkromie,
– krásny výhľad,
– pekne navrhnutý dom s vypracovaným projektom pre stavebné povolenie,
– nová lokalita a dobrý susedia,
– inžinierske siete,
– možnosť začať ihneď stavať.

Ak Vás táto ponuka oslovila preferujeme návštevu našej realitnej kancelárie kde Vás oboznámime so všetkými podrobnosťami tejto ponuky a následne Vám pozemok radi ukážeme naživo. Pre bližšie informácie volajte 0903735556 alebo nám napíšte mailom. Tešíme sa na Vás.

Predaj stavebného pozemku | Lietava | 1001 m2 | vydané stavebné povolenie | ponuka PREDANÁ

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.