fbpx

PREDANÝ: Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v centrálnej časti obce Lietava. Dom má výbornú polohu, blízku kompletnú občiansku vybavenosť a nachádza sa v tesnej blízkosti celoročne udržiavanej asfaltovej komunikácie. Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Stojí na menšom rovinatom pozemku o rozmeroch 15 x 19 m o celkovej výmere 290 m2. Dom má jedno obytné podlažie a je z časti podpivničený.

Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádzajú 3 samostatné izby, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, chodba a schodiská. Zhruba polovica domu je podpivničená a v pivničných priestoroch sa nachádza práčovňa a sklad kde je umiestnený aj kotol. Podkrovie slúži len ako povala ale je možné po úpravách ho zobytniť. Dom má betónové základy, strop nad 1.NP je tiež betónový. Obvodové steny sú murované, krov drevený, pokrytý asfaltovým šindlom.

Celkový technický stav domu je dobrý, dom je udržiavaný a je ihneď obývateľný. Prednedávnom menšou rekonštrukciou prešla hlavne kúpeľňa a teraz vyhovie hlavne klientom, ktorí zvažujú bývanie a postupnú rekonštrukciu. Cenou táto ponuka podlezie bežný 3i byt v blízkej Žiline a bonusom je aj menší pozemok bez veľkých starostí. Vďaka dostupnosti do školy, škôlky, ku obchodom, reštaurácii, cyklotrasám a tiež ku krásnemu Lietavskému hradu je táto ponuka vhodná hlavne pre mladé rodiny alebo aj staršie páry. Dom je vhodný aj ako výborná investícia predovšetkým vďaka rozvíjajúcemu sa turizmu v Lietave a okolí.

Výhody oproti iným ponukám:
– dobrá dispozícia s veľkým potenciálom,
– výborná poloha v rámci obce a aj voči mestu,
– pekné okolie,
– kompletná vybavenosť,
– udržiavaný stav,
– ponuka je pripravená na okamžité odovzdanie po zaplatení,
– možnosť financovania hypotékou.

Ak Vás dom oslovil s radosťou Vám ho ukážeme osobne. Neváhajte nás kontaktovať na 0903735556.

PREDANÝ: Predaj RD Lietava | 290 m2 | čiast. rekonštrukcia | v centre obce

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.