fbpx

PREDANÝ: Foto z bytu zašleme po zaslaní tel. kontaktu mailom na vyžiadanie. Vo výhradnom zastúpení Vám ponúkame priestranný byt o výmere 92 m2 vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti kompletnej občianskej vybavenosti a lesoparku na Fatranskej ulici v Žiline. Byt sa nachádza v zateplenom paneláku na 1. poschodí. Bytovka prešla rozsiahlou rekonštrukciou vrátane nového výťahu a kompletného zateplenia fasády.

Ak chcete dobre kúpiť byt tak sa zaregistrujte do našej databázy záujemcov. Dostanete tak ponuky ako prví:
—> http://bit.ly/ponukybytov

Ponúkaný byt je dispozične veľmi dobre riešený a vyhovie aj väčšej rodine. Vstupnou chodbou sa okolo zrenovovaného bytového jadra dostaneme oproti vchodovým dverám do obývacej izby. Na ľavej strane chodbičkou do kuchyne, ktorá má veľkú komoru, priestor na jedálenský stôl a dvere do jednej z izieb využívanej ako spálňa. Spomínaná kuchyňa a spálňa sú orientované na východnú stranu. Okná obývacej izby a ďalších dvoch obytných izieb sú orientované na západ. Vstup na balkón je z obývacej izby. Okná sú vymenené za nové plastové. Na konci chodby do uvedených izieb sa nachádza ešte úložný priestor (šatník alebo komora).

Výhody tohto bytu oproti iným ponukám:
– veľkorysá plocha až 92 m2 a dobrá dispozícia,
– byt je vysťahovaný a pripravený na predaj,
– čiastočná rekonštrukcia,
– zateplený bytový dom, vymenený výťah,
– super lokalita s vybavenosťou, blízko aj do lesoparku,
– škola oproti bytovke,
– dobrá cena vzhľadom na rozlohu a dobrý stav bytu,
– realitný servis v cene,
– pri rýchlom jednaní alebo hotovosti možná rozumná dohoda.

V prípade ak Vás byt oslovil a chceli by ste si zajednať obliadku zavolajte na číslo 0903735556, radi Vám túto zaujímavú ponuku predstavíme osobne. Foto z bytu zašleme po zaslaní tel. kontaktu mailom na vyžiadanie.

 


 

PREDANÝ: Veľký 4i byt po čiastočnej rekonštrukcii – Vlčince – Fatranská – ZA

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.