fbpx

PREDANÝ ZA TÝŽDEŇ: Ponúkame Vám výhradne cez realitnú kanceláriu Žilina tento udržiavaný rodinný dom vo veľmi vyhľadávanej lokalite – Žilina – Bytčica. Táto mestská časť je vzdialená len 5 km (9 min) od centra mesta. V okolí je kompletná občianska vybavenosť. Dom sa nachádza na užšom pozemku s veľkorysou výmerou 1060 m2, situovanom osovo východ – západ s južnou expozíciou čo zabezpečuje veľa slnka počas celého dňa. Samozrejmosťou je napojenie na všetky IS (mestská voda a kanalizácia – Sevak, elektrina – SSe, plyn – SPP). Postavený bol v roku 1970 z tehlových blokov. Základy sú izolované s obmurovkou, krov je drevený, krytina plechová. Dom dispozične pozostáva z dennej časti – prvé nadzemné podlažie, kde sa nachádza veľká obývacia izba, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, samostatné WC a chodba. Pôdorysný rozmer domu je 7,6 m x 9,7 m. Celková úžitková plocha je cez 180 m2. Kľudová zóna je na poschodí kde sa nachádzajú 3 priestranné obytné izby. Povala je využívaná ako skladový priestor ale po menších úpravách je tu možné vybudovať ďalšiu obytnú jednotku. Dom je celý podpivničený. V pivničných miestnostiach sa nachádza aj kotolňa s novým plynovým kotlom, funkčný je aj systém vykurovania na tuhé palivo. Dom má dve komínové telesá, ktoré majú spolu celkovo 5 prieduchov. Umožňuje to v ktorejkoľvek miestnosti dobudovať v prípade záujmu krb alebo krbovú pec. Dispozične dom vďaka 4 obytným izbám, kuchyni a veľkému množstvu úložných priestorov vyhovie aj väčšej rodine, kombinácii bývanie – podnikanie alebo ho možno využiť ako dvoj-generačný. Stavba je urobená kvalitne, základy sú suché, dom je dobre vetraný a udržiavaný. Výhodou sú aj relatívne nízke mesačné náklady na energie. Obrovskou devízou tejto nehnuteľnosti je krásny a slnečný pozemok s veľkým potenciálom. Nakoľko je užší a dlhý, umožňuje rozdelenie na okrasnú a úžitkovú časť, prípadne na sad. Súčasní majitelia na pozemku vysadili ovocné stromy (čerešňa, orech, višňa, jablone, slivka), stromy sú udržiavané a vytvárajú súkromie a pocit akoby ste ani neboli kúsok od mesta. Zadná časť pozemku má plánované využitie s možnosťou výstavby druhého RD (zatiaľ otázka budúcnosti – po doriešení prístupovej cesty). Ak Vás ponuka tohto tomu oslovila, s radosťou Vám nehnuteľnosť a pekný pozemok ukážeme osobne.

Výhody oproti iným ponukám:

– mestská časť – malá vzdialenosť od mesta,
– kompletná vybavenosť a doprava /MHD/ prípadne aj vlak,
– pekný dlhý pozemok s ovocnými stromami a “zabehnutá” záhrada,
– 4 obytné izby, kuchyňa plus pivničné priestory – veľa miesta,
– kompletné napojenie na inžinierske siete,
– veľmi dobrý technický stav,
– 100% právny stav,
– nízke mesačné náklady porovnateľné s 3i bytom.

V prípade seriózneho záujmu nám napíšte a radi Vám pošleme viac fotografií ako aj presnú polohu nehnuteľnosti. Volajte 0903735556.

PREDANÝ: Len u nás v JR: Predaj rodinného domu s krásnym pozemkom 1060 m2 v Žiline – Bytčici

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.