fbpx

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÝ: EXKLUZÍVNE iba u nás: Na predaj 2- izbový byt v širšom centre Žiliny na ulici Janka Kráľa o výmere 54m2. Byt sa nachádza na 1/6 poschodí (pod bytom sú uzatvorené garáže) 10 ročnej bytovky vo vchode s výťahom a možnosťou kúpy parkovacieho miesta pri bytovke. K bytu patrí laťková pivnica a balkón o výmere 3,5m2. Byt je orientovaný na slnečnú, južnú a tichú stranu vo veľmi kľudnom a príjemnom prostredí.

V celom byte sa nachádza plávajúca podlaha, v kúpeľni je dlažba. Do bytu sa vchádza bezpečnostnými dvermi Securido (namontované 2/2017) do veľkej vstupnej chodby s bodovým osvetlením, vešiakom s úložným priestorom a na mieru vyrobenou vstavanou skriňou so zrkadlami. Po ľavej strane sa nachádza kúpeľňa spojená s toaletou (závesné WC, geberit) a vybavením ako radiátor,veľké zrkadlo, murovaná odkladacia polička, vaňa, zástena na sprchovanie (montovaná 1/2017), závesná polička, umývadlo. Rovnako i tu sa nachádza bodové osvetlenie a osvetlenie nad zrkadlom. V kuchyni sa nachádzajú vstavané spotrebiče – indukčná varná doska (kupované X/2017), elektrická rúra s turbogrilom (kupované X/2017), umývačka riadu (kupované X/2017),digestor, chladnička (kupované X/2017). Na začiatku roku 2017 bola vymenená nová kuchynská pracovná doska, dizajnové umývadlo i vodovodná batéria a doplnený obklad kuchynskej linky. Vybavenie ktoré ostáva je aj jedálenský stôl so 4 stoličkami. V kuchyni je bodové osvetlenie. V obývačke sa nachádza na mieru vyrobená obrovská vstavaná skriňa (vysoká 2,8m montovaná v lete 2017 – 1 800 €), nový rozkladací gauč s úložným priestorom, koberec, konferenčný stolík s poličkou, 2 poličky, komoda pod TV s úložným priestorom, kancelársky stôl, osvetlenie. Nové rozvody pre UPC i pre satelitný príjem + byt má vlastný satelit,nové obvodové lišty. Z obývačky vedú veľké dvojdvere na priestranný balkón s rozlohou 3,5 m 2 s namontovaným sušiakom na bielizeň. Následne v spálni sa nachádza vstavaná skriňa, na mieru vyrobená v roku 2017 obrovská manželská posteľ (170 × 220 cm), odkladacie poličky pri posteli z oboch strán a luster. V októbri 2017 bolo vymenené v celom byte nové žalúzie a sieťky na okná proti hmyzu v kuchyni a spálni.

Byt má okrem možnosti regulácie samotných radiátorov možnosť regulácie tepla na konkrétnu teplotu buď manuálneho, automatického či načasovaného vypínania a zapínania, bytovka má vlastné vykurovanie. K bytu prislúcha aj pivnica ( cca 1,3×1,3m) s vysokým stropom 3m.

V tesnej blízkosti bytovky sa nachádzajú reštaurácie, MHD zastávka, obchody a bytovka sa nachádza vo výbornej dostupnosti do centra mesta, cca 7 minút pešo. V roku 2018 sa do bytovky bude montovať kamerový systém. Parkovanie je možné na rezidentskú kartu III. pásma – 50 €/rok. V decembri 2017 boli k bytovke doplnené nové parkovacie miesta, info o predaji u domovníka). Spoločné priestory bytovky, ako aj chodby na jednotlivých poschodiach sa umývajú prostredníctvom externej spoločnosti každý týždeň.

Mesačné náklady predstavujú nájom 90 € +26€ elektina pre 2 dospelé osoby.

CENA: info v realitnej kancelárii

PREDANÝ: Exkluzívne len v JR: 2 – izbový byt v širšom centre Žiliny

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.