fbpx

Tento prípad absolútne potvrdzuje platnosť Einsteinovho výroku: „Ľudská hlúposť a vesmír sú nekonečné.“

Bohužiaľ pre tento prípad veta zo známeho vtipu „Všetci ste blázni len ja som lietadlo.“ platí viac.

Už to takmer vyzeralo, že bude všetko v poriadku. Pán doktor Škulavík posunul sporný stĺp aj časť základovej platne na svoj pozemok, keď som ho však videl píliť strechu ktorá presahovala ku nám, trošku som tušil že zasa vytiahne nejaké žolíky 🙂

Keďže sme si kvôli nemu začali riešiť dodatočne legalizáciu našej garáže aj my, musela obec zvolať stavebné konanie týkajúce sa našej garáže s našimi susedmi a teda aj pánom doktorom Škulavíkom.

Námietky, ktoré nemajú hlavu ani pätu je už asi škoda komentovať, zabralo by mi to zasa veľa času a energie, nedá mi to ale nekomentovať absolútnu neúctu spomínaného pána k ľuďom naokolo.

Podľa pána doktora Škulavíka sa obyčajná predavačka nemá čo brániť keď niekto stavia na jej pozemku. Obyčajnou predavačkou nazval moju mamu. Očividne však od pána Doktora to nemožno brať ako urážku.V tomto prípade sedliacky rozum a roky práce v obyčajných potravinách naučili moju mamu vystupovať lepšie ako neviem aká a neviem koľko ročná advokátska prax naučila pána Doktora.

Možno snaha súdiť sa s každým naokolo je len kompenzáciou iných komplexov, to je už ale skôr pre odbornú verejnosť…

Kauza s pánom Škulavíkom pokračuje 🙂

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.