fbpx

POZEMKY PREDANÉ!!!

Predaj stavebných pozemkov v obci Rudina. 7km od Žiliny.

Projekt Rudina rieši prípravu územia na výstavbu 33 nových bytových jednotiek.

Ak hľadáte pozemok určite ste už prelúskali viaceré internetové stránky, realizovali viaceré obhliadky a nekonečné telefonáty. Iste ste zistili, že nájsť ideálny pozemok na výstavbu Vášho vysnívaného domu nie je jednoduché. Po kúpe pozemku Vás však čaká ďalší kolotoč vybavovania povolení od obce, stavebných povolení, projekcie… V projekte Rudina sme toto všetko absolvovali za vás. Pripravili sme pre Vás možnosť odkúpiť stavebné pozemky o rôznych výmerách s rozmermi ideálnymi na výstavbu klasického rodinného domu s platným stavebným povolením a možnosťou vybrať si z množstva projektov.

Stavebné pozemky

V projekte sa nachádza 24 slnečných stavebných pozemkov, ktoré čakajú len na Vás. Každý pozemok je možné odkúpiť a realizovať výstavbu samostatne alebo jednoducho zahodiť starosti a nechať si rovno postaviť aj rodinný dom na kľúč.

Voľné pozemky:

Pozemok č.1     predaný
Pozemok č.2   predaný
Pozemok č.3    predaný
Pozemok č.4     predaný
Pozemok č.5   predaný
Pozemok č.6   predaný
Pozemok č.7     predaný
Pozemok č.8     predaný
Pozemok č.9     predaný
Pozemok č.10    predaný
Pozemok č.11     predaný
Pozemok č.12    predaný
Pozemok č.13    predaný
Pozemok č.14    predaný
Pozemok č.15    predaný

Pozemok č.16   predaný
Pozemok č.17   predaný
Pozemok č.18   predaný
Pozemok č.19    predaný
Pozemok č.20   predaný
Pozemok č.21    predaný
Pozemok č.22     predaný
Pozemok č.23    predaný 
Pozemok č.24   predaný

V riešenom území sa nachádza 24 stavebných parciel s výmerami od 410 – 1332 m2. Pre náročnejších zákazníkov je možné vytvoriť vyššie výmery zlúčením viacerých parciel. Veríme, že pri širokej škále rozmerov pozemkov v projekte Rudina si každý klient môže vybrať podľa svojich špecifických potrieb pozemok na vysnívaný dom.

Cena a čo sa v nej skrýva…

Na vaše požiadanie Vás radi telefonicky poinformujeme o cenách a podmienkach predaja. Cena každého pozemku zahŕňa nadštandardný servis aký ťažko dostanete pri kúpe inde. V cene sa skrývajú kompletné inžinierske siete na hranici pozemku. Cesta s asfaltovou povrchovou úpravou (frézovaný asfaltový koberec), navyše dostanete ku každému pozemku možnosť naprojektovať si dom podľa vašich predstáv u nášho certifikovaného projektanta úplne zadarmo a na záver Vám ešte vybavíme stavebné povolenie na konkrétny dom taktiež v cene.

Vy si pohodlne sadnite s najbližšími ku káve, porozmýšľajte aký typ domu by Vám vyhovoval a my sa postaráme o ostatné.

Chcem stavať sám…

Postavenie domu cez firmu investora projektu nie je podmienkou! Ak máte záujem o kúpu pozemku a samostatnú výstavbu bude tento projekt taktiež dobrou voľbou.

Stavebné pozemky na predaj v Rudine (450 – 1000 m2) 12(24)

2 názory na “Stavebné pozemky na predaj v Rudine (450 – 1000 m2) 12(24)

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.