fbpx
Predaj RD pred dokončením - Rosina pri Žiline
Rosina, RD, Žilina, predaj

 

PREDANÉ

Dom má dobre prepracovanú dispozíciu. Prízemie má veľkú moderne riešenú obývaciu časť s krbom spojenú s kuchynskou a jedálenskou časťou, kúpeľňu, pracovňu s osobitným vstupom zo zadnej časti domu. Na prízemí je rozvedené podlahové kúrenie. Shodisko vedúce na poschodie je oddelené od obytnej časti a zabezpečuje tak nerušené využívanie prízemia. Všade sú nadštandardné elektroinštalácie. V každej obytnej miestnosti je vyvedený káblom internetový rozvod a príprava na zabudovanie LCD televízora.

Na poschodí sú 3 izby – 2x detská izba a spálňa (už dokončené – viď foto), veľká kúpeľňa a osobitné WC. Veľmi rozumne je vyriešený aj úložný priestor v štíte do ktorého sa dá dostať po rebríkových výsuvných schodoch z poschodia. Poschodie je vykurované radiátormi okrem kúpeľne kde je podlahové kúrenie.

Pozemok okolo domu je ohradený vysokým plotom zabezpečujúcim súkromie. Z ulice sa dá dostať na pozemok veľkou bránou priamo do garáže ktorá sa nachádza na okraji pozemku, do domu sa dá dostať hlavným vstupom priamo z ulice. Dispozične je dom umiestnený tak,  aby bol maximálne využiteľný aj priestor okolo domu. Z domu sa dá vstúpiť na pozemok cez veľké presklené posuvné dvere orientované na terasu. Pred domom je priestor, ktorý je možné využiť na vybudovanie bazénu.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Elektrina, verejný rozvod vody, plynofikačná sieť, kanalizácia formov vybudovanej ČOV na pozemku.

Materiály:

– obvodové murivo je Ytong,

– strešná krytina Bramac,

– okná plastové

– zateplenie podkrovia – minerálna vlna

– stropy – monolitické, železobetónové

 

Plocha pozemku: 422 m2

Zastavané plochy: 192 m2

Úžitková plocha: 227 m2

 

Dispozíciu si môžete pozrieť na pôdorysoch umiestnených vo fotogalérii. V prípade záujmu je možné dom financovať aj z hypotekárneho úveru. S vybavením všetkých náležitostí pri predaji Vám radi pomôžeme. Ak sa Vám ponuka pozdáva, prípadne potrebujete pre rozhodovanie doplniť informácie, neváhajte nás kontaktovať na čísle 0903735556.

 

PREDANÉ: Predaj rodinného domu pred dokončením – Rosina

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.