fbpx

PREDANÉ: K tomuto domu bola spracovaná naozaj pekná videoobhliadka a propagáciu na YouTube kanály kde si reklamu pozrelo okolo 60.000 ľudí a za mesiac malo video cca 2.000 videní na YouTube a 5.000 videní v reklame na Facebooku. Aj vďaka masívnemu marketingu sme zabezpečili viacerých záujemcov a následne v tichej aukcii predali dom záujemcovi s najvyššou ponukou.

Pôvodná ponuka:

Vitajte na mojej osobnej stránke. Keď som upravil fotografie a zostrihal video k tomuto domu tak sme si s manželkou k tomu sadli a mali nutkanie ho kúpiť pre seba. Keby sme nemali práve rezervovaný pozemok a rozbehnuté súvisiace aktivity asi by sme išli do banky a riešli úver. Tento dom je naozaj pekne spracovaný, z kvalitných materiálov a pripravený na bývanie. Stačí vyladiť pár naozaj malých detailov. Pozrite sami:

Ponúkame na predaj nový rodinný dom v obci Belá. Dom sa nachádza v centrálnej časti obce v blízkosti futbalového ihriska a wellness rezortu. Je osadený na pozemku o celkovej výmere 533 m2 a napojený na všetky inžinierske siete.

Prihláste sa do môjho YouTube a dostávajte pravidelne nové videoobhliadky:

Stavba bola daná do užívania v roku 2005 a je postavená z kvalitných materiálov. Majitelia si dali pri výstavbe záležať, murivo je značkové POROTHERM a celý dom je zateplený. Krov je drevený, pokrytý tiež kvalitnou krytinou BRAMAC.

Dispozične je dom moderne vyriešený s ohľadom na potreby 4-5 člennej rodiny. Prízemie domu (denná časť) pozostáva zo vstupnej chodby na ktorú nadväzuje obývacia izba prepojená s jedálňou a kuchyňou. Jedáleň je priamo napojená na príjemnú terasu v zadnej časti. Na prízemí sa nachádza ešte garáž (momentálne je využívaná ako sklad) s technickou miestnosťou. Pri vstupe je tiež samostatná toaleta. Z obývacej miestnosti dreveným schodiskom sa dostanete na poschodie, ktoré je kľudovou zónou a pozostáva z dvoch spální, detskej izby s východom na veľký balkón, tiež je tu praktický šatník a priestranná kúpeľňa. V strešnom štíte sa nachádzajú ešte úložné priestory.

Dom sa predáva s vybavením kuchyne, šatníkmi a vstavanými skriňami a so všetkým potrebným technickým vybavením. Ostávajúci kvalitný nábytok je možné pri rýchlom jednaní poskytnúť za veľmi výhodnú cenu.

Celý dom aj pozemok je prakticky riešený a spoľahlivo uspokojí potreby modernej rodiny. Poloha je výhodná a dobré napojenie po kvalitnej ceste na smer Žilina aj Terchová zabezpečí pohodové dochádzanie do týchto lokalít. Okolie Belej poskytuje široké možnosti vyžitia, predovšetkým športového, wellnes, turistiky, lyžovania a podobne.

Výhody tohto domu proti iným ponukám:

– zabehnutá novostavba,
– ploty, brány, spevnené plochy, terasa, všetko hotové,
– pozemok s vysadenými okrasnými drevinami,
– dostatok priestoru na parkovanie,
– dostatok úložných priestorov,
– veľká kuchyňa s barom a jedálenskou časťou,
– vstavané skrine,
– nízke mesačné náklady,
– všetko pripravené, len sa nasťahovať.

Túto nehnuteľnosť Vám naozaj odporúčame. V prípade ak Vás ponuka zaujala radi Vás prevedieme nehnuteľnosťou osobne a tiež radi vybavíme za Vás všetky potrebné formality. Volajte 0903735556.

Pozrite si môj Instagram:

PREDANÉ: Predaj moderného RD v obci Belá – len v JR
Tagy:                        

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.