fbpx

Realitný maklér Žilina Ing. Ján Ratulovský Riešime bývaniePoznanie svojich finančných možností vám pomôže stanoviť realistický rozpočet pre kúpu nehnuteľnosti. Ak presne nezvážite svoje finančné možnosti, môžete sa ocitnúť v nevýhodnej situácii, kde nebudete schopní platiť hypotéku alebo si dovoliť náklady spojené s vlastníctvom nehnuteľnosti. To môže viesť k finančnej nestabilite a dokonca k prípadným problémom neskôr.

Aktuálne u nás prebieha akcia na preplatenie a vybavenie znaleckého posudku. Informujte sa telefonicky na 0903735556 alebo mailom na zilina@riesimebyvanie.sk

Okrem ceny nehnuteľnosti sú spojené aj ďalšie náklady, ako sú dane, poplatky za prevod vlastníctva, poistky, údržba a opravy. Vedomie o svojich finančných možnostiach vám umožní zohľadniť tieto náklady a pripraviť sa na ne.

Pri kúpe nehnuteľnosti je dôležité mať tiež rezervy na nečakané výdavky alebo situácie, ktoré by mohli ovplyvniť vašu finančnú situáciu. V prípade nečakaných udalostí, ako sú strata zamestnania, zdravotné problémy alebo iné náročné situácie, by ste mali mať dostatok finančných rezerv na splácanie svojich záväzkov.

Celkovo vzaté, poznanie svojich finančných možností je kľúčové pre zabezpečenie stabilného a udržateľného vlastníctva nehnuteľnosti ktoré Vám bude prinášať radosť.

 

S predbežnou kalkuláciou výšky možnej hypotéky a výšky splátok Vám radi pomôžu naši finanční špecialisti. Aktuálne máme akciu pri ktorej Vám pomôžeme bezplatne s vybavením znaleckého posudku.

Pri financovaní cez našich špecialistov a tiež Vám preplatíme 50 – 100% hodnoty znaleckého posudku.

Pre viac informácií nám napíšte na:

zilina@riesimebyvanie.sk | 0903 73 555 6

 

PONUKA NEHNUTEĽNOSTÍ:

Ponuka nehnutelnosti v Ziline a okoli cez Riesime byvanie
Ponuka nehnutelnosti v Ziline a okoli cez Riesime byvanie
Prečo je dôležité aby ste pred kúpou nehnuteľnosti vedeli svoje finančné možnosti?