fbpx

PREDANÉ: Ponúkame Vám na predaj rodinný dom nachádzajúci sa v obci Povina len pár km od Kysuckého Nového Mesta. Dom sa nachádza na rozľahlom pozemku o výmere 1260 m2. V dosahu je kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, potraviny, autobusová doprava. Dom je v dosahu všetkých IS. Dom je murovaný a bol postavený bol v roku 1960, postupne prechádzal opravami a modernizáciou. Posledná rekonštrukcia veľkého rozsahu bola pred 6 rokmi a následné úpravy ešte pred 2 rokmi. Dom je podpivničený a dispoozične je rozdelený na dve bytové jednotky prepojené schodiskom. V suteréne sa nachádzajú technické zariadenie, kotolňa na tuhé palivo a pivničné miestnosti. Na prvom podlaží je veľká kuchyňa, obývacia izba, veľká spálňa, komora, priestranná kúpeľňa s WC a schodisko. Na poschodí sa nachádza naozaj veľká obývačka s priestrannou terasou, dve detské izby, druhá moderná kúpeľňa. Povalový priestor je možné tiež využiť na uskladnenie vecí. Dom má vymenené okná, je zateplený, krov je drevený, krytina je plechová.

Dom má veľmi pekný pozemok s hospodárskou budovou ktorá má využitie z prednej strany ako garáž s automatickými vrátami a v zadnej časti je sklad dreva. Vedľa hospodárskej budovy je záhradné sedenie a voliéra pre psíka. Dom sa nachádza na slnečnej rovinke a je presvetlený počas celého dňa. Na pozemku sa nachádza vlastná studňa ale dom je napojený aj na verejný rozvod vody. Elektrina je aj trojfázová s dostatočnou kapacitou. Plyn je možné napojiť z vedenia pred domom ale majitelia využívali lacnejšiu variantu vykurovania tuhým palivom. Technicky je však pripravený dom aj na vykurovanie plynom. Dobrému zatepleniu a úspornému kúreniu zodpovedali aj mesačné náklady, ktoré majitelia vyčíslili na zhruba 0 € pre štvorčlennú domácnosť.

Dom by bol voľný do 3-4 mesiacov od rezervácie. Je možné ho financovať aj hypotekárnym úverom.

Výhody oproti iným ponukám:
– dobrá dopravná dostupnosť – vedľa hlavnej ale málo frekventovanej komunikácie,
– pekná príroda, super prostredie,
– pracovné príložitosti neďaleko,
– dve bytové jednotky v rámci domu – možnosť využiť aj pre väčšiu rodinu,
– vkusná a rozumná rekonštrukcia,
– veľký pozemok,
– samostatná garáž (ako súčasť hospodárskej budovy),
– veľa úložných priestorov,
– nízke mesačné náklady,
– dve obývačky, dve detské izby, dve kúpeľne, veľká spálňa, pekná terasa.

Ak Vás oslovila ponuka, pozrite si naše fotografie a video a radi Vás privítame s majiteľmi aj osobne na obhliadke nehnuteľnosti. Volajte 0903735556. Pri rýchlom jednaní máte od nás znalecký posudok grátis v cene nehnuteľnosti.

PREDANÉ: Predaj veľkého RD po kompletnej rekonštrukcii v obci Povina

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.