fbpx

ÚSPEŠNE PREDANÉ:

Ponúkame Vám na predaj nový zrubový trojpodlažný dom – chatu postavený len kúsok od lyžiarskej zjazdovky Laliky – Veľká Rača – Oščadnica.

Lokalita poskytuje perfektné vyžitie v zime ale letná sezóna tiež ponúka bohaté možnosti. V okolí je veľa reštauračných a wellness zariadení, možnosti lyžovačky, turistiky, kultúry.

Chata je postavená z ručne lúpaných drevených trámov tradičnou metódou a je súčasťou komplexu 3 zrubových domov. Susedné 2 zruby sú identické a sú taktiež napredaj. Je možné kúpiť celý komplex. Momentálne sa zruby celoročne prenajímajú a poskytujú zaujímavý výnos.

Denná obytná časť domu je riešená ako priestranná hala s krbom, jedálňou a kuchynským kútom s výstupom na terasu s krásnym výhľadom. Na podlaží sa nachádza aj kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Na poschodí sa nachádzajú 3 samostatné izby, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC. Spodná časť je technická spolu s priestrannou garážou.

Možnosti vyžitia v okolí:

Lyžiarsky vlek – 500 m, turistika, rozhľadňa, Lanovka, bobová dráha, bungee trampolíny, Aquazorbing, detský lanový park, kolobežky, zjazdy na bicykli, trampolíny, zjazd na lane.

Neďaleko wellness, slovenský orloj a malebná obec Stará Bystrica, kúsok do Poľska.

Lokalita je dostupná z Bratislavy pri ideálnej doprave pod 2 hodiny. Za 1,5 hodiny ste autom v Tatrách, Malá Fatra a Terchová sú vzdialené len 40 minút autom.

V prípade záujmu nás kontaktujte na 0903735556.

Na predaj luxusný zrub blízko zjazdovky v Oščadnici | Referencia

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.