fbpx

Priamo v srdci drotárskeho raja v obci Veľké Rovné Vám ponúkame možnosť kedykoľvek utiecť od rušného mesta a každodenných povinností a užívať si bezstarostný pobyt v prírode na okraji obce v nových komfortných chatách.

Nachádzajú sa v rázovitom teréne nad obcou s krásnym výhľadom. Ku každej chate prislúcha pozemok o výmere cca 800 m2. Lokalita má celoročný prístup po asfaltovej komunikácii. Zastavaná plocha je 40 m2, celková úžitková plocha je 53,23 m2. Sú tu rozvody elektriny, každá má vlastnú vŕtanú studňu a septik. Vykurovanie je riešené prostredníctvom krbovej pece, ohrev vody je zabezpečený elektrickým ohrievačom.

Dispozične je prízemie riešené ako denná časť – otvorený priestor so vstupom, kuchynským kútom, kúpeľňou s WC, na poschodí sa nachádzajú dve miestnosti (spálne).

Výhody oproti iným chatám a nehnuteľnostiam:

– veľký vysporiadaný pozemok s vyriešenými inžinierskymi sieťami,
– veľmi pekné prostredie s dobrým prístupom autom celoročne,
– super výhľad,
– občianska vybavenosť obce na dobrej úrovni,
– napojenie na diaľnicu do 20 minút (z BA do 2 hodín na chate),
– všetko nové a bez starostí,
– takmer nulové mesačné náklady,
– v dosahu do hodiny autom: Ski Makov, Veľká Rača – Oščadnica, Kúpele Aphrodite Rajecké Teplice, Národný park Malá Fatra, Súľovské skaly, cyklotrasy Stará Bystrica, Trenčín,
– v dosahu do 2 hodín autom: celý Liptov a Západné Tatry, Bešeňová, Tatralandia.

Ponuka je vhodná pre každého, kto ocení kľud rázovitej obce a má záujem o využívanie chaty bez ďalších starostí a investícií. V prípade záujmu o obhliadku Vám nehnuteľnosti radi ukážeme osobne.

Predaj zrubovej chaty v drotárskom raji – Veľké Rovné

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.