fbpx

PREDANÉ: EXKLUZÍVNE IBA U NÁS – Na predaj 3 izbový byt na ulici ČSA na 4 poschodí zo 7 o rozlohe 68m2 plus lodžia 2,5m2 plus pivnica 1,5m2. Byt je orientovaný na 2 svetové strany V/Z. Slnko vychádza v kuchyni a v obývačke, zapadá v spálni a detskej izbe. Pozostáva zo vstupnej priestrannej chodby z ktorej sa vchádza do všetkých miestností. Východ na lodžiu je z kuchyne. V byte prebehla pred 1,5 rokom kompletná rekonštrukcia ktorá zahŕňala: laminátové plávajúce podlahy v celom byte (v detskej izbe koberec), v chodbe pri dverách, v kúpeľni a na WC je keramická podlaha. Nová medená elektroinštalácia v celom byte vrátane prípojky 380V do kuchyne kvôli indukčnej doske. Kompletne nové sadrové omietky pod ktorými je sieťka. V celom byte znížený sadrokartónový strop s bodovými LED svetlami (v detskej izbe klasické svietidlo). V celom byte nové radiátory. Nové interiérové dvere so zárubňami. Nová na mieru vyrobená moderná kuchynská linka s chladničkou, indukčnou doskou a rúrou (príprava na umývačku riadu 60cm). Vo vchode sú vymenené všetky rozvody v stupačkách. Nové murované bytové jadro. Na toalete GEBERIT. V kúpeľni je vaňa, priestor na práčku a umývadlo. Okná v byte sú plastové (sú na nich žalúzie). Náklady pre 3 osoby sa pohybujú okolo 150 €. V byte ostáva: sanita, vybavenie kúpelne, kuchynská linka so spotrebičmi, obývacia stena, veľký rozkladací gauč. Ku bytu prislúcha klasická laťková pivnica. Parkovanie je tu verejné.

Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite pri centre mesta. V okolí sa nachádza stredná škola, škôlka, pošta, úrady, obchody a samotné centrum mesta. Na vlakovú a autobusovú stanicu je to pešo cca 7 minút.

Nové ponuky alebo exkluzívnu ponuku len cez JR nájdete na tomto linku: Exkluzívna ponuka

 

PREDANÝ: 3i byt na ul. ČSA – Kys. N. Mesto – kompletná rekonštrukcia

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.