fbpx

Túto vilku sa podarilo predať za menej ako 2 týždne. Pôvodné znenie inzerátu:
PREDANÉ: Ponúkame Vám exkluzívne novostabu modernej vily na krásnom pozemku s nádherným výhľadom. Dom má 260 m2 úžitkovej plochy plus 30 m2 plochy garáže. Pozemok má výmeru viac ako 900 m2. Nachádza sa vo vilovej zástavbe na kopci nad obcou Rudina. Lokalita je dobre dostupná z Kysuckého Nového Mesta aj zo Žiliny. Ponúkaná vilka je čerstvo dokončená, kompletne vybavená a zariadená. Všetko je z kvalitných materiálov. Dispozícia je nasledovná: vstupné podlažie (z úrovne ulice) – vstupná hala s kúpelňou a WC, garáž pre dve autá. Nižšie podlažie je hlavnou dennou časťou, je tu kuchňa spojená s obývacím priestorom napojená na obrovskú terasu, spálňa s vlastnou súkromnou kúpelňou, spodné podlažie má veľkú herňu, je ju možné využiť v prípade potreby ako samostatnú kuchyňu a obývaciu izbu a dve veľké izby s priamym vstupom do záhrady. Na tomto podlaží sa nachádza aj technická miestosť s vykurovacím systémom, zásobníkom tepla, centrálnym vysavačom. Vykurovanie je cez elektrický kotol kombinované s vykurovaním cez krb.

V technickej miestnosti je príprava na napojenie plynového kotla. Nachádza sa tu aj priestranná kúpelňa (tesne pred dokončením). Okolie domu je vysadené okrasnými drevinami, spodná časť pozemku má pekný trávnik. V záhrade je vybudovaný systém na zachytávanie dažďovej vody na zavlažovanie a príprava na ekologickú formu recyklácie odpadových vôd z domu. Táto to ponuka vyhovie aj náročnejším zákazníkom. Dom má premyslené detaily, naozaj krásny výhľad na celé okolie, moderné architektonické riešenie. Kolaudácia nehnuteľnosti práve prebieha a je možná kúpa ja na hypotekárny úver. V prípade záujmu o návštevu nehnuteľnosti volajte 0903735556, spoločne s majiteľom domu Vás radi privítame.

 

Ak chcete kúpiť podobnú nehnuteľnosť alebo ste vlastníkom a zvažujete predaj, bude mi potešením ak mi zavoláte. Celému procesu predchádza nezáväzné stretnutie aby sme zistili, či si vzájomne „sadneme“ a následne urobím pre Vás realitné maximum. Kontakt nájdete na tomto linku: KONTAKT.

 

 

PREDANÉ: Luxusná vilka na kopci s krásnym výhľadom

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.