fbpx

Verejne sa ospravedlňujem Ing. Anne Svorníkovej a JUDr. Jozefovi Škulavíkovi, že som bez ich súhlasu zverejnil doslovný prepis záznamu zo stavebného konania ktoré sa uskutočnilo 13.09.2010 vo Veľkom Rovnom v článku „Etudy z Veľkého Rovného, alebo Toto je právnik?“, čím došlo k poškodeniu dobrého mena JUDr. Jozefa Škulavíka.

NA OBVODNOM ÚRADE V BYTČI PREBEHLO KONANIE KDE SOM BOL OBVINENÝ, ŽE V TOMTO ČLÁNKU SOM SI VYMYSLEL VYJADRENIA DOKTORA ŠKULAVÍKA. NA KONANÍ PRÍTOMNÍ DOSVEDČILI ŽE PREPIS JE ÚPLNE PRAVDIVÝ. SO ŠKULAVÍKOM SME SA DOHODLI NA ZMIERI, AK ZVEREJNÍM OSPRAVEDLNENIE ZA ZVEREJNENIE TOHTO PREPISU BEZ JEHO SÚHLASU. ZAŤAL SOM ZUBY ABY MALI VŠETCI UŽ POKOJ A SPRAVIL SOM TO. ŠKULAVÍK OPäŤ PORUŠIL SLOVO A ZMIER AJ NAPRIEK TOMU NEPODPÍSAL, NAVYŠE SA ZASA SNAŽÍ ÚTOČIŤ NA OBEC, ŽE NEROZHODLA PODĽA ZÁKONA OHĽADOM GARÁŽE. NAVYŠE MŇA OBVINIL, ŽE SI NESTOJÍM ZA SLOVOM A ŽE SOM SA MU DE FACTO A DE JURE NEOSPRAVEDLNIL TAK AKO TO POŽADOVAL, PRIČOM ZNENIE DIKTOVAL ON SÁM :) (ABSOLÚTNA PARANOJA?). SNAŽÍ SA PREKRÚTIŤ OSPRAVEDLNENIE AKO PRIZNANIE, JA SOM VŠAK PREPÍSAL ÚDAJE PRAVDIVO A DOSLOVNE A OSPRAVEDLNIL SOM SA LEN ZA ZVEREJNENIE, ZA ČÍM SI STOJÍM.

Škulavík vymámil od rodičov na stavebnom konaní podpis aby súhlasili s legalizáciou jeho čiernej stavby bez odvolania pričom sa vyhovoril že potrebuje urýchlene vybaviť pôžičku. Naši súhlasili, že ak už nebude robiť ďalšie problémy tak mu to podpíšu. Pred všetkými opäť sľúbil, že už je to v poriadku a opäť KLAMAL. Po konaní sa odvolal a na úrad poslal zmätočný list, kde zasa všetkých obviňuje.  Ako právnik asi nemá dosť právnickej práce tak potrebuje obťažovať všetkých naokolo.

Ospravedlnenie sa týka nasledovného článku:
http://www.ratulovsky.sk/2010/09/etudy-z-velkeho-rovneho-alebo-toto-je-pravnik/

 

VEREJNÉ OSPRAVEDLNENIE (Zase nás obabral?)

2 názory na “VEREJNÉ OSPRAVEDLNENIE (Zase nás obabral?)

  • 14/02/2012 o 8:18 am
    Permalink

    Škulavík dostal príkazom zaplatiť pokutu 16 EUR na Obvodnom úrade v Žiline ako trovy konania. Prekrúca, vymýšľa a špekuluje ako by sa z toho vyzul a zase sa odvolal.

  • 20/12/2011 o 1:33 pm
    Permalink

    Takže dnes 20.12.2011 Matlock z Rovného znovu „zabil“. Údajne sa chcel zmieriť ale chýbala v zmierení formulka „Čím došlo k poškodeniu dobrého mena JUDr. Škulavíka“. 😀 Zmier diktoval on sám a presne toto tam stálo. Čo k tomu dodať.
    JUDr. Škulavík už viackrát klamal a minulý týždeň dokonca napadol nášho suseda, ktorý má rakovinu a vyhrážal sa mu. Napílil mu dokonca prístupový mostík k jeho pozemku po ktorom chodí aj jeho dcéra s malými deťmi a urobil to bez upozornenia. Urobte si obraz sami…

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.