fbpx

PREDANÝ: Takto pekne nadizajnovaný a odfotený byt sme tu už dlho nemali. Pozrite si fotky a posúďte sami:

Predal sa doslova ešte pred nahodením ponuky 🙂

Príjemné bývanie pre single, pár alebo malú rodinu

Byt spolu s príslušenstvom má rozlohu 68m2 a prislúcha k nemu aj samostatná pivnica o veľkosti 10m2.
Je po kompletnej rekonštrukcii so zachovanou výškou stropu až 3m.
Má spoločnú záhradu uzavretú vo vnútrobloku.
Parkovanie je možné pred bytovým domom alebo na privátnom parkovisku v záhrade.
Byt má výhodnú polohu, iba 7 minút pešo od Mariánskeho námestia
a iba 3 minúty autom na vjazd diaľnice D1.

Kuchyňa s obývačkou

V byte sa nachádza plnohodnotne vybavená kuchyňa prémiovej kvality z lakovanej MDF, so vstavanými spotrebičmi a integrovanou komorou (space tower). Kuchyňa je vybavená spotrebičmi: vstavaná mikrovlnná a teplovzdušná rúra, dizajnový odsávač pár Ora-Ïto, indukčná varná doska, umývačka riadu Siemens, vstavaná chladnička s mrazničkou, granitový drez Cristadur s dizajnovou batériou. Všetký skrinky sú riešené systémom Blum s bezúchytovým ovládaním a elektricky poháňaným košom na odpad. Súčasťou priestoru je oddychová obývačková zóna so sedačkou a TV priestorom, jedálenskou časťou určenou pre 2-3 osoby.

Spálňa

Veľkorysý priestor spálne s rozlohou 25m2. V izbe je umiestnená aj priestranná šatníková vstavaná skriňa s integrovanými komodami a množstvom úložného priestoru. Ďalej sa tu nachádza TV kútik a knižnica. V knižnici je sofistikovane skrytý priestor pre PC. Všetok nábytok bol realizovaný na mieru. Priestor spálne je dostatočne veľký aj pre prípadnú detskú postieľku.

Pracovňa / Detská izba

Svetlá izba využívaná ako pracovňa s potenciálom detskej izby. Dostatok úložného priestoru a veľké okná urobili z izby príjemné miesto na prácu.

Predsieň

Predsieň je praktickým uzlom bytu a má veľmi detailne riešené úložné priestory s veľkými zrkadlovými plochami so vstavanou skriňou. Vo vstavanej skrini sa nachádzajú výsuvné police na topánky, priestor pre sušičku, sezónne veci a prípojku plynu. Všetko precízne schované.  V predsieni je aj samostatný botník a dokovacia stanica pre robotický vysávač.  Nábytok opäť realizovaný na mieru.

Kúpeľňa a toalety

Prakticky riešená kúpeľna so sprchovym kútom, termostatickou batériou a nábytkom na mieru. V byte sa využívajú aj dve samostatné toalety, jedna s bidetovou sprchou, druhá s vlastným umývadlom a veľkým oknom. Ďalšim plusom bytu je individuálne riešený ohrev teplej vody a vlastné kúrenie. Pri rekonštrukcii bytu boli vymenené všetky rozvody vody, kanalizácie, elektroinštalácia. Používané boli iba prémiové produkty pre hydroizolácie a realizácie obkladov a dlažieb.
Všetky zariadenia v byte boli po rekonštrukcii inštalované ako nové.

Prečo práve tento byt?
– Kompletná rekonštrukcia
– Lokalita blízko centra
– Nízke režijné náklady
– Bytový dom len s 13 bytmi a peknou záhradou s parkingom
– Stromy a posedenie vo dvore – v záhrade
– Parkovanie aj na rezidentskú kartu aj na privátnom parkovisku za bytovým domom,
– Ideálny pre aktívny životný štýl, mladý pár, začínajúcu rodinku alebo výborná investícia na prenajímanie či Airbnb,
– Predáva sa zariadený, možnosť ihneď bývať

PREDANÝ: Predaj krásneho dizajnového 2i bytu v širšom centre | Žilina | 68 m2| zariadený

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.