fbpx

Profesionálna správa bytov na prenájom v Žiline | Seriózny realiťák | Riešime bývanie

Prenájmy bytov v Žiline cez realitnú kanceláriu

Vyhľadanie nájomcov

Spravujeme pre klientov zo SR aj zahraničia viac ako 30 nájomných bytov. Vďaka nášmu servisu si užívajú svoj výnos s minimom starostí pri vyhľadaní nového nájomníka, revíziách kotlov a iných drobnostiach, ktoré vieme zabezpečiť… to všetko za super cenu

Odovzdanie a protokoly

Po vyhľadaní nájomníka riešime odovzdanie kľúčov, protokolárne záznamy, videodokumentáciu a odpisy meračov ku každému bytu. Ľahko tak vydokladujete vyúčtovanie a prípadné poškodenie voči nájomcom.

Garancia realitného servisu

Ak nájomník odíde skôr ako bolo dohodnuté nevzniknú vám náklady na vyhľadanie nového nájomcu, zabezpečíme všetko v našej réžii a vy zaplatíte maximálne servisný poplatok za nové zmluvy, prevzatie a odovzdanie nehnuteľnosti.

Aktuálne dávame do prenájmu:

Práve sme prenajali:

Prenájom 2-izb. bytu Severná ulica
Prenájom 2-izb. bytu Žilina - Lenčova ulica
Prenájom 1-izb. bytu Žilina Bulvár
Prenájom apartmánu v Tepličke nad Váhom

Vybrané z referencie s videoobhliadkami

Pri práci využívame virtuálnu realitu | 3D obliadky

Virtuálne obhliadky znamenajú vyšší počet návštev, lepší pomer konverzie (reálne návštevy vs. prenajaté byty), vyšší dosah na realitných portáloch, profesionálne vnímanie ponuky, znižujú bezpečnostné a hygienické riziko a sú skrátka IN. Naša kancelária vlastní 3D scanovaciu technológiu a vieme spraviť virtuálnu obhliadku aj k lacnejším bytom. Pozrite si ako to vyzerá v praxi!

 

Recenzie:

marian mandela
marian mandela
20/12/2023
Slušný a profesionálny prístup, ďakujeme.
Jozef Slovák
Jozef Slovák
30/11/2023
S manželkou sme cez spoločnosť Riešime bývanie p.Ing. Hrubanikom, riešili kúpu chalupy. Bol nám maximálne nápomocný a vždy ochotný veci zabezpečiť tak, aby nič nebránilo úspešne realizovať kúpu chalupy. Ďakujeme. Manželia Slovákovi
Milan Rusnák
Milan Rusnák
19/11/2023
Spolupráca pri predaji bytu s Riešime bývanie a zvlášť s Markom Hrubaníkom bola bezchybná a profesionálna. Ochota, flexibilita a schopnosť riešiť akékoľvek problémy bola vždy na najvyššej úrovni. Možem len doporučiť.
Ján Čáni
Ján Čáni
05/10/2023
Odporúčam pána makléra Mareka Hrubaníka za jeho promptný a profesionálny prístup pri kúpe nehnuteľnosti a spolupráci počas celého procesu.
Zuzana Stanová
Zuzana Stanová
05/09/2023
Veľmi dobrý prístup pána Hrubaníka, vždy milý a ochotný pomôcť, poradiť, prepojiť….aj 2 mesiace po ukončení transakcie.
zuzkavilckova
zuzkavilckova
22/08/2023
Veľmi odporúčam. Pán Ratulovský je profesionál,milý,ústretový,hlavne ochotný a naozaj mu záleží na tom,aby boli všetci spokojní.
Zuzana Mikova
Zuzana Mikova
03/07/2023
Všetko prebehlo perfektne. Odporúčam.

Kde nás nájdete?

Žilinská pobočka Riešime bývanie sa nachádza na Hollého ulici č. 5, na rovnakej ulici ako mestská polícia, budova Geodézia Žilina alebo kúsok od Remeselníckeho domu. Pred našou kanceláriou pohodlne zaparkujete, priamo pred našim výkladom. Ak si chcete dohodnúť stretnutie volajte alebo píšte na uvedený kontakt.