fbpx

PREDANÝ: Ponúkame Vám 2i byt vhodný na rekonštrukciu podľa svojej predstavy. Byt sa nachádza v zateplenej panelovej bytovke na ulici Juraja Fándlyho v centre mesta vo vyhľadávanej časti žilinského bulváru. Napriek centrálnej polohe je bytovka osadená v časti kde je dostatok zelene ale všetko je tu maximálne poruke. Do 200 m máte zastávku MHD, potraviny sú na skok, kúsok je poliklinika, samozrejmosťou sú škôlka a škola. Neďaleko je krásne zrenovovaný Bôrický park, okolo domu vedie cyklotrasa s napojením na historické centrum aj iné časti mesta.

Byt je priestranný, dispozične riešený ako dvojizbový so samostatnými nepriechodnými izbami a má peknú loggiu. Pri vstupe do bytu sa na ľavej strane nachádza bytové jadro pozostávajúce z kúpeľne a samostatného WC okolo ktorého chodbou sa dostanete do kuchyne. Z chodby sa dostanete do naozaj veľkej obývacej miestnosti s peknou veľkou loggiou (táto sa bude ešte pristavovať a vznikne z nej pekná veľká terasa) orientácia loggie je na južnú stranu. Z chodby sa dá tiež prejsť do spálne. Spálňa má veľké presklené 3okno. Kuchyňa a spálňa sú orientované severne. Vďaka veľkým oknám z oboch strán bytu pôsobí naozaj byt slnečne a orientácia zabezpečuje pohodovú klímu počas leta aj počas zimných mesiacov. Byt je stredový, čiže náklady na energie sú nízke a taktiež hlavne počas teplých mesiacov sa byt neprehrieva.

Táto ponuka je ideálna pre mladý pár bez detí alebo s jedným prírastkom, taktiež je byt výbornou investičnou príležitosťou. Byt je pripravený na predaj, ponúka sa v stave a so zariadením ako vidno na fotografiách a je možné ho užívať ihneď po zaplatení kúpnej ceny.

Výhody tejto ponuky oproti iným bytom:
– jednoznačne najvyhľadávanejšia lokalita v rámci mesta,
– výborná vybavenosť,
– dostatok zelene a tichá časť,
– dopravná dostupnosť a pešia dostupnosť,
– menší bytový dom, kľudný susesia a dobré vzťahy,
– pripravenosť na predaj a prerábku podľa vlastných predstáv,
– žiadne ťarchy, možnosť financovania cez hypotéku,
– príjemný a ústretový majiteľ bytu,
– seriózna realitka ktorá vám vybaví úplne všetky formality vrátane prepisu energií.

K nehnuteľnosti pripravujeme aj videoobhliadku, ktorú si v prípade záujmu nájdete na našom YouTube kanály pod heslom „seriozny realitak – 2i bulvar“. Určite lepšie ako na videu je si pozrieť nehnuteľnosť aj osobne, obhliadku si môžete dohodnúť na čísle 0903735556. Nehnuteľnosť Vám s radosťou odprezentujeme. Tešíme sa na Vás na obhliadke.

PREDANÝ: Predaj parádneho 2i bytu na Bulvári | 53 m2 | super dispozícia | na rekonštrukciu

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.