fbpx

PONUKA JE NEAKTUÁLNA: Ponúkame Vám na predaj pozemok v intraviláne obce Teplička nad Váhom v centrálnej časti blízko Nám. Sv. Floriána. Pozemok je v tichej bočnej uličke a na hranici má všetky potrebné inžinierske siete. Lokalita má výbornú občiansku vybavenosť a dopravnú dostupnosť.

Rozmery pozemku: 12m x 67 m
Kanalizácia: 2 m od pozemku, schválený projekt rozšírenia, buduje sa šachta
Elektrina: el. stĺp na pozemku
Vodovod: obecný rozvod na hranici pozemku v ceste – Sevak
Plyn: na hranici pozemku v ceste
Prístupová komunikácia: vedený ako prístupová komunikácia.

Ponúkaný pozemok je pekný, slnečný osadený v existujúcej okolitej zástavbe. V súčasnosti na pozemku stojí hosp. stavba na ktorej pôdoryse je možné vystavať rodinný dom. S vlastníckom susedného pozemku sú výborné vzťahy a je predjenaná možnosť stavať na hranici pozemku aj väčší dom ako je pôvodný rozmer hosp. budovy. V zadnej časti pozemku je taktiež prístupová komunikácia v súkromnom vlastníctve a po dohode je možný prístup na pozemok aj z tejto strany (momentálne neprejednané).

Pozemok má šírku 12 m čo plne postačuje na užší dom obzvlášť s ohľadom na dohodu so susedom o umiestnení domu. V súčasnosti je pozemok využitý dočasne na menšie hospodárenie. V zadnej časti pozemku sú vysadené menšie ovocné stromy. Ponuka nie je z najlacnejších ale centrálna poloha v rámci obce, všetky inžinierske siete, množstvo pracovných príležitostí, dobrý terén, pripravenosť k výstavbe robia z tejto ponuky zaujímavú príležitosť či už na bývanie alebo aj ako investíciu.

V prípade ak by ste chceli lokalitu navštíviť osobne, zavolajte na 0903735556, radi s Vami dohodneme termín obhliadky.

PREDANÝ: Pekný užší pozemok s kompletnými sieťami v zastavanej časti obce Teplička nad Váhom | 765 m2

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.