fbpx

PONUKA JE UŽ NEAKTUÁLNA, BYT JE PREDANÝ:

Ak plánujete rodinku alebo už máte nejaké prírastky, táto časť sídliska Solinky je pre Vás najlepšia voľba. Veľká zelená plocha, multifunkčné ihrisko, škola a škôla, MHD za rohom, obchody aj šport sú na skok. Teraz v tejto lokalite na Borovej ulici predávame 3i byt s nepriechodnými izbami, priestrannou obývačkou, na prvom poschodí (nie je prízemný, sú pod ním spoločné priestory).

Do bytu sa vchádza cez kvalitné bezpečnostné dvere a dispozične pozostáva z 3 izieb, kuchyne, vstavanej loggie a samostatnej pivnice. Vo vstupnej chodbe bytu sa nachádza vstavaná skriňa, vešiaková zostava a botníky.

Na pravej strane bytu je priestranná obývacia izba, prakticky vybavená s veľkými oknami orientovanými na západ. Rovnako na pravej strane bytu sa nachádza aj kuchyňa s uzatvorenou loggiou rovnako orientovaná západným smerom.

Predchádzajúci majitelia bytu loggiu začlenili do kuchynského priestoru ale zároveň ponechali veľké okná bez stredového stĺpika. Vznikol tým priestor na jedáleň a zároveň po otvorení okien máte pocit akoby ste boli vonku. Pre veľkú rodinku ideálne riešenie.

Výhľad na západ z obývačky aj kuchyne je výborný, je tu veľa zelene a určite oceníte krásne západy slnka. Aj pri zavretých oknách budete mať dobrý pocit, je totiž vidieť že sú kvalitné, drevené a veľa znesú.

 

Aby v byte nebolo priveľa tepla v letných mesiacoch je nainštalovaný systém vonkajších žalúzií a v spálňa roletový systém. Aj v najteplejších mesiacoch majú v byte o 5-7 stupňov menej ako u suseda. Taktiež Vás nenavštívia komáre ani iný hmyz nakoľko majú všetky okná osadené na mieru vyrobené sietky proti hmyzu.

Kuchyňa je teda nadštandardne veľká, tiež je prakticky zariadená a vybavená kombinovaným sporákom, vyšiel tu priestor aj na veľkú chladničku aj na potravinovú skriňu.

Detská izba úplne postačuje pre dve deti. V súčasnosti ju okupujú dve slečny a pri návšteve vyzerali spokojne. Možno aj preto že sa chystajú ešte do väčšieho 🙂

Pôvodnú detskú izbu teraz využívajú rodičia ako hlavnú spálňu a dobrým rozmiestnením nábytku získali priestor aj na šatníkové skrine aj na pracovný kút s počítačom.

Bytové jadro prešlo komplet rekonštrukciou vrátane výmeny elektrických rozvodov a má príjemný nadčasový obklad farebne zladený s kúpeľňovým nábytkom, ktorý je súčasťou kúpnej ceny. Taktiež je tu umietnený nadštandardný nemecký vyhrievací systém na diaľkové ovládanie. Veľmi praktický hlavne ak máte ešte malinké deti a potrebujete si trošku prikúriť alebo vyriešiť vyššiu vlhkosť v kúpelni.

Na bytovom dome boli vykonané postupné rozsiahle úpravy, je zateplený s opravenou izolovanou strechou, spoločné priestory majú zateplené stropy. Bytovka je jedna z novších a bola postavená v roku 1985.

Dôvodom predaja bytu je sťahovenie do domu, ktorý sa dokončuje a preto je dôležité upozorniť, že majitelia vedia odovzdať byt do 6 mesiacov odo dňa zverejnenia inzerátu. Kompenzácia za mesačné splátky je možná po dohode so záujemcom a samozrejmosťou je že si budú naďalej uhrádzať všetky platby súvisiace s užívaním bytu.

Výhody oproti iným ponukám:
– výborná poloha a vybavenosť v rámci sídliskaDopravná dostupnosť
– ihriská, veľa zelene, kľudná časť a pekné výhľady,
– dobrá dispozícia – nepriechodné izby
– správca OSBD – nižšie mesačné náklady
– bez ťarchy, možnosť financovať hypotékou
– všetky náklady s prevodom bytu v cene
– seriózna realitná kancelária čo vám vybaví prevod od A po Z od analýzy situácie až po zápis na katastri:)

Ak Vás ponuka oslovila, môžete si pozrieť k nehnuteľnosti aj spracovanú videoobhliadku na našom YouTube kanály. Nič sa však nevyrovná osobnej obhliadke, ktorú si môžete dohodnúť na čísle 0903 735 556. Byt vám veľmi radi predstavíme hlavne v poobedňajších hodinách, prípadne sobotu ráno.

PREDANÝ: Predaj 3i bytu | Borová | Žilina | 70 m2 | ideálny pre rodinu s deťmi | po rekonštrukcii

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.