fbpx

PREDANÝ: Ponúkame Vám veľmi pekne zrekonštruovaný byt na sídlisku Hliny na Saleziánskej ulici v Žiline. Bytový dom je kompletne zateplený a zrenovovaný, zateplený s vymenenými stúpacími rozvodmi a vo výbornej lokalite. Za már minút sa dostanete na bulvár alebo do zrenovovaného parku na Bôriku, v dosahu je kompletná občianska vybavenosť, školy, detské ihriská, MHD.

Ponúkaný byt má výmeru 57 m2, nachádza sa na 3.p. a pred 8 rokmi prešiel kompletnou rekonštrukciou vrátane el. rozvodov, omietok, podláh, sanity, zmeny dispozície bytového jadra. Majitelia sú pedanti a byt urdžiavajú od rekonštrukcie v top stave.

Dispozícia bytu je nasledovná. Po otvorení vstupných dverí napravo nájdete zrenovované samostatné WC a ďalšie dvere vedú do kúpeľne. Vďaka zmene dispozície bola kúpeľňa zväčšená o chodbovú časť. Cez chodbu okolo kúpelne a WC sa dostanete do priechodnej ale prakticky riešenej veľkej obývacej izby s balkónom. Z obývacej izby sa vchádza do kuchyne s praktickou komorou a ako posledná je prístupná z obývacej izby spálňa, ktorá je naozaj priestranná a má veľkú vstavanú skriňu. V oboch izbách sa nachádza kvalitná drevená dubová podlaha.

Náklady pre štandardnú trojčlennú domácnosť sú okolo 130 eur /mesiac, správcom je spoločnosť Bytterm. Byt je zaťažený štandardnou hypotékou, ktorá bude vyplatená v rámci kúpnej ceny a je pripravený na predaj, bez iných ťiarch. Uvoľnenie bytu do 90 dní od zaplatenia kúpnej ceny. Dôvod predaja je kúpa rodinného domu z dôvodu rozrastajúcej sa rodinky.

Výhody oproti iným ponukám:
– výborná lokalita,
– top stav akoby prerábka prebehla len včera :),
– zväčšená kúpeľňa,
– komora v kuchyni,
– veľký balkón,
– príjemne farebne zladený interiér,
– prírodné materiály vrátane originál drevených podláh,
– príjemný majitelia,
– možnosť financovania úverom,
– seriózna realitka, čo Vám vybaví všetky formality.

Ak Vás ponuka oslovila s radosťou Vám ju ukážeme osobne. Termín obhliadky si môžete dohodnúť na 0903735556. Tešíme sa na Vás 🙂

PREDANÝ: Predaj 2i bytu na Saleziánskej ulici – Žilina – Hliny – 57 m2 – po rekonštrukcii

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.