fbpx

PREDANÝ: Ponúkame Vám na predaj byt v novom polyfunkčnom komplexe RENOX v Žiline na ulici Vysokoškolákov. Budova bola postavená v rokoch 2007-2009 z nadštandardných materiálov. Ponúkaný byt sa nachádza na 3. poschodí a susedí s bytovými aj nebytovými priestormi. Byty v tomto komplexe využívajú vo veľkom aj firmy na svoje administratívne účely. Na 91 m2 plochy je umiestnená moderná dispozícia pozostávajúca zo vstupnej chodby so vstupom do priestrannej kúpeľne a plynulým napojením na obývací a kuchynský priestor. Medzi obývačkou a chodbou je umiestnený aj obrovský šatník s posuvnými dverami. Z obývacieho priestoru sa vstupuje do dvoch naozaj veľkých izieb. Veľkou výhodou napríklad pri firemnom využívaní bytu sú samostatné nepriechodné, veľkoryso riešené izby s veľkými oknami umožňujúce komfortné nerušené bývanie dvoch párov alebo kolegov. Okná izieb sú orientované západným smerom, čiže hlavne popoludní je táto časť bytu veľmi dobre preslnená. Obývací priestor je oddelený od kuchynského praktickým barovým pultom. Veľkou výhodou v kuchynskej časti je veľká potravinová komora. Byt sa predáva s čiastočným zariadením podľa dohody a požiadaviek kupujúceho.

Výhody oproti iným ponukám:
– zabehnutá 10 ročná stavba zodpovedajúca štandardom novostavby
– dobrá dopravná dostupnosť a napojenie,
– vyhľadávaná lokalita s veľkým potenciálom rastu cien od budúcna,
– možnosť využitia aj na firemné účely,
– nízke mesačné náklady,
– kompletná občianska vybavenosť (obchody, wellness, lekáreň a pod. ) len na skok,
– zástavka MHD 50 m,
– výhľad na lesopark,

Ak Vás ponuka oslovila, neváhajte nás kontaktovať a radi Vám byt ukážeme osobne. Naše číslo 0903735556. Pri rýchlom jednaní alebo rýchlej platbe je rozumná dohoda na cene možná.


.

Pozrite si môj Instagram a dajte „Sledovať“ 🙂

PREDANÝ: Predaj veľkoplošného 3+kk v rezidencii RENOX – Žilina – Vlčince

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.