fbpx

PREDANÝ:  Ponúkame Vám starší, neobývaný rodinný dom s garážou stojaci na peknom pozemku o výmere 966 m2 v obci Nesluša. Dom bol daný do užívania v roku 1961 a pozostáva z pivníc a jedného nadzemného podlažia. Rozmery domu sú 9,3 x 9,5 m plus veranda. Celý dom je podpivničený. Na prvom podlaží sa nachádzajú 3 obytné izby a veľká kuchyňa, chodba a príprava kúpeľne. Inžinierske siete sú v dosahu. Dom je napojený na elektrinu a obecný rozvod vody, na hranici pozemku je možné napojenie na kanalizáciu a plyn. Majitelia dom udržiavali, je v dobrom technickom stave ale nakoľko nebol obývaný riešili sa len zásadné opravy a preto je vhodný pre záujemcu, ktorý má v pláne komplexnú rekonštrukciu vrátane napojenia na kanalizáciu a prípadne plyn. Múry aj pivnice sú v dobrom stave. Dom je murovaný, krov je drevený, krytina plechová, okná sú pôvodné drevené, schodisko a pivnice sú betónové, stropy sú tiež betónové. Vedľa domu stojí murovaná hospodárska budova, ktorá môže slúžiť ako garáž. V zadnej časti na pozemku je postavený na rozoberateľných základoch drevený včelín.

Výhody oproti iným ponukám:
– ideálne pre dobrú dostupnosť pre všetkých zamestnancov Schaeffler Kysuce,
– dostupnosť do 7 minút do Kysuckého Nového Mesta,
– vrchná časť obce s pekným prostredím a výhľadom,
– pekný rovinatý pozemok s veľkou výmerou 966 m2,
– pekná záhrada,
– možnosť rekonštrukcie podľa vlastnej predstavy,
– právny servis a pomoc s úverom v cene nehnuteľnosti,
– v prípade hotovosti alebo rýchleho jednania možná rozumná dohoda.

Ak Vás ponuka zaujala na vyžiadanie Vám zašleme viac fotografií z interiéru a pozemku a oboznámime Vás s presnou polohou nehnuteľnosti. Volajte 0903735556.

predaj, dom, nesluša
Dom na predaj v Nesluši
PREDANÝ: Predaj staršieho RD s garážou a pekným pozemkom v Nesluši

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.