fbpx

PREDANÝ: Ponúkame Vám krásny rodinný dom daný do užívania v roku 2007. Dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite – obec Bitarová, je vzdialený len 10 minút autom od centra mesta Žilina. V blízkosti je základná občianska vybavenosť a dobré dopravné spojenie. Dom je murovaný, zateplený a dôkladne udržiavaný. Nachádza sa na pozemku o výmere 660 m2 a okrem domu na je na pozemku vybudovaný aj bazén s filtráciou, altánok so záhradným krbom, menšia letná kuchynka, oddychová časť pre deti a tiež je tu udržiavaný trávnik a okrasné dreviny.

Bližšie informácie môžete dopytovať aj na nasledovnom linku: — http://bit.ly/msgbitarova

Dispozične dom na prízemí pozostáva zo vstupnej chodby, menšej kúpeľne v ktorej je umiestnený aj kondenzačný kotol na ohrev vody slúžiaci tiež na vykurovanie domu. Nachádza sa tu ďalej priestranná obývacia izba s krbom napojená barovým pultom na jedálenskú časť kuchyne, samotná kuchyňa so vstavanými spotrebičmi, priestranná spálňa, ktorá vznikla zmenou využitia garáže. Nájdeme tu ešte priechod na veľkú terasu do zadnej záhrady a schodisko na poschodie.

Vrchná časť domu má tri spálne (detské izby), priestrannú kúpeľňu a tiež vstup do úložných priestorov v krove.

Ponuka osloví a je vhodná aj pre väčšie rodiny nakoľko v dome sú 3 samostatné detské izby, veľká rodičovská spálňa, kuchyňa spojená s obývacou miestnosťou, terasa, bazén, altánok aj letná kuchynka.

Výhody domu oproti iným ponukám:
– postavený aj vybavený kvalitnými materiálmi,
– kuchynská linka so spotrebičmi a vstavané skrine v cene,
– moderne dispozične riešený dom, solídne udržiavaný,
– dobré technické zázemie,
– napojenie na všetky IS (elektrina, voda, plyn, kanalizácia cez ČOV),
– funkčný bazén s filtračným systémom a solárnym ohrevom vody,
– udržiavaný trávnik, okrasné dreviny,
– dobrá poloha a dostupnosť,
– pekné okolie, slnečné miesto, rovinatý pozemok.

V prípade záujmu je dom voľný do 2 mesiacov od zloženia rezervačného poplatku. Nehnuteľnosť Vám radi osobne ukážeme a v kancelárii predložíme pôdorysy, viac fotografií a podrobnejšie tech. a finančné informácie. Radi pomôžeme aj s vybavením úveru. Dom je možné financovať aj hypotékou. Volajte 0903735556.

 

PREDANÝ: Predaj krásneho rodinného domu v Bitarovej

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.