fbpx

PREDANÝ: Ponúkame Vám priestranný byt v obytnom dome Cube na Vlčincoch. Byt má modernú dispozíciu s kuchynským kútom v obývacej časti a dve priestranné izby. V súčasnosti je miestnosť využívaná ako kuchyňa s jedálňou a jedna z izieb ako obývacia miestnosť.

Tento byt je už predaný. Kúpil ho klient, ktorý zareagoval rýchlo na novú ponuku. Ak chcete výhodne kúpiť byt, zaregistrujte sa do našej databázy záujemcov a dostanete sa k ponukám ako prvý:
—> http://bit.ly/ponukybytov

Spálňa je nadštandardne veľká s francúzskym oknom, vstavanými skriňami a len pár krokov od šatníka. Byt sa predáva čiastočne zariadený – kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, vstavané skrine a obývacia zostava. V lete oceníte veľký balkón orientovaný na východ o výmere 5,2 m2 ako stvorený na ranné kávičkovanie s výhľadom na Rozsutec a Dubeň. V zime zas oceníte možnosť parkovania v garáži,už žiadne škrabanie ľadu a čistenie auta od snehu. V ponuke sú 2 garážové státia, ktoré je možné dokúpiť k bytu, pričom cena jedného státia je 7000 €. Obe miesta sú umiestnené vedľa seba. Je možnosť odkúpiť len jedno parkovacie miesto, alebo obe so zľavou.

Virtuálnu prehliadku nájdete na našom facebooku na linku:
https://www.facebook.com/jrreality/posts/10155758310847213

Výhody oproti iným ponukám:

– priestranné izby;

– výborné umiestnenie bytu – pekné výhľady, nie je možnosť ďalšej výstavby priamo pred oknami;

– veľa úložného priestoru – vstavané skrine, komora;

– priestranný šatník;

– priestranná kúpeľňa, samostatné WC;

– kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi – varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka, chladnička, umývačka riadu;

– voľný – ihneď pripravený na predaj, byt je bez ťarchy.

Ide o peknú ponuku, ktorú odporúčame menším rodinám, mladým párom, alebo každému kto ocení komfort novostavby, blízkosť k obchodným centrám,  úradom a lekárom.

 

PREDANÝ: Pekný 3i byt v projekte The Cube (Žilina – Vlčince) 73 m2

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.