fbpx

DOMY SÚ VŠETKY PREDANÉ: V krásnom prostredí, len 2 km od Slnečných skál a v obklopení prírodou stoja 3 nové moderné bungalovy pripravené možno aj pre Vás a len kúsok od mesta. Dedinka Turie sa rozrastá, do roku 2020 bude dobudovaná výrazne dopravná infraštruktúra a táto lokalita má do budúcna veľký potenciál.

Ponúkané domy majú modernú dispozíciu s oddelenou dennou a nočnou časťou. V denná časť napravo od vstupu je riešená ako otvorený priestor obývacej miestnosti s kuchynským kútom, vstupná miestnosť, technická miestnosť, samostatné WC. Kľudovú časť domu tvoria 3 izby (hlavná spálňa a 2 detské izby) a kúpeľňa s WC. Celková plocha zastavaná jednotlivo rodinným domom je cca 102 m2 plus pekná 15 m2 terasa orientovaná juhozápadným smerom. Rozmery domu sú 14,2 x7,2 m. Pri každom dome sa nachádza veľký drevený prístrešok 12,2 x 5 m na dve autá s technickou časťou.

Bližší popis, technické parametre materiálov, viac fotografií aj videoobliadku nájdete na webstránkach JR reality v sekcii Projekty.

Rozpis štandardu a informácie o predaji Vám radi poskytneme mailom alebo telefonicky, prípadne si môžete dohodnúť rovno obhliadku. Volajte 0903735556.

Predaj moderných bungalovov v Turí pri Žiline PREDANÉ

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.