fbpx

PREDANÝ: Ponúkame Vám na predaj 3i priestranný a udržiavaný byt na sídlisku Hájik – ulica Baničova – 70 m2. Byt sa nachádza v nezateplenom panelovom dome na 7.p. s výťahom v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Má 3 samostatné veľké nepriechodné izby, peknú kuchyňu so zasklenou loggiou, priestrannú chodbu a oddelenú kúpeľňu a WC. Dispozične vyhovie aj stredne veľkej rodinke. Postupnou rekonštrukciou prešla kuchyňa, okná vrátane zasklenia loggie, sanita a obklady, podlahy a dvere. Rozvody v byte sú pôvodné. Najväčšími devízami bytu sú výhľady na juhovýchodnú stranu – výhľad na Malú a Veľkú Fatrua celé mesto. Na severozápadnú stranu – Javorníky a Kysucká vrchovina. Byt sa predáva s takmer kompletným zariadenímzahŕňajúcim kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi, vstavanými skriňami a nábytkom podľa priania kupujúceho. V tomto byte Vás určite dostane pri osobnej obhliadke výhľad. O výhodnosti kúpy presvedčia aj nízke mesačné náklady na úrovni okolo 110 € plus elektrina. Neváhajte a dohodite si osobnú prezentáciu.

Byt nie je možné uvoľniť ihneď z dôvodu dostavby rodinného domu. Pôvodní majitelia sa odsťahujú z nehnuteľnosti v poslednom kvartáli 2019. Sú ochotní túto podmienku kompenzovať zľavou z kúpnej ceny alebo formou paušálneho mesačného nájmu vo výške, ktorá pokryje splátky hypotekárneho úveru.

Výhody oproti iným ponukám:
– lokalita v rámci Hájika s relatívne dobrým parkovaním, 
– udržiavaný byt so zariadením v cene,
– nízke mesačné náklady, 
– raňajky s výhľadom na hory na balkóne,
– kávička s výhľadom na večernú Žilinu,
– možnosť získať späť časť splátok úveru formou nájmu alebo zníženia ceny.

PREDANÝ: Predaj 3i – 70 m2 – Hájik – Baničova – krásny výhľad

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.