fbpx

PREDANÝ:PREDANÝ: PREDANÝ:

V ponuke len u nás v JR reality: Táto ponuka je vhodná pre ľudí, ktorí majú radi priestor. Byt nie je z najlacnejších, ale takéto byty sa nepredávajú často. Celková plocha je 96 m2 a dispozične pozostáva z veľkej obývacej izby napojenej na kuchyňu a jedáleň. Z obývacej izby je vstup do pracovne a do veľkého šatníka s oknom, ktorý predtým slúžil ako samostatná izba. Denná a kľudová časť bytu sú oddelené. Pri vstupnej chodbe sú dve spálne (resp. detské izby). Za jedálenskou chodbou sa nachádza hlavná spálňa a kúpeľňa s WC. Jedno WC je na konci vstupnej chodby. Byt je naozaj zaujímavo vyriešený a vyhovie aj väčšej rodine. Pôvodný majitelia v byte ešte vyriešili čiastočnú zmenu loggie čim vznikla veľká komora, pri v stupe je samostatný uzatvorený šatník. Ideálna je aj orientácia – spálne sú na východ, obývacia izba a kuchyňa orientované na západ. Byt prešiel pred 10 rokmi kompletnou rekonštrukciou vrátane el. rozvodov (s výnimkou izieb). Nového majiteľa by čakala pravdepodobne výmena podláh a menšie kozmetické úpravy, inak je byt voľný a pripravený k nasťahovaniu. Bytový dom je zateplený, s výťahom.

Výhody oproti iným ponukám:

– rozumná dispozícia schválená architektom,
– orientácia na svetové strany,
– 3 samostatné spálne plus pracovňa (možnosť mať ďalšiu spálňu alebo hosťovskú),
– veľká obývačka,
– veľký priestor na jedálenský stôl (jedáleň),
– úložné priestory (veľká šatníková skriňa pri vstupe, samostatný šatník, veľká komora),
– kvalitné značkové bezp. dvere Sherlock,
– kvalitné okná Slovaktual,
– voľný ihneď k nasťahovaniu,
– bezproblémová hypotéka.

V prípade ak Vás byt oslovil, budeme radi ak nám zavoláte a bude nám potešením Vás bytom previesť. V prípade záujmu vieme zaslať podrobnejšie foto z bytu na vyžiadanie mailom. Obhliadky: 0903735556.

 

PREDANÝ: Priestranný 5i byt s pracovňou, dvoma šatníkmi a jedálňou po rekonštrukcii – Žilina – Platanova

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.