fbpx

PREDANÝ:  Ponúkame Vám luxusne zariadený trojizbový byt o výmere 71 m2 plus veľká 50 m2 terasa v novopostavenom obytnom súbore na sídlisku Hliny 8 v Žiline. Bytový komplex sa nachádza vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, množstvom zelene a zároveň len kúsok od centra mesta. Majitelia byt kompletne obnovili a vkusne zariadili. Dispozične byt pozostáva z veľkej obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou, dvoch samostatných izieb, kúpeľne a WC. Zo všetkých obytných izieb sa cez francúzske okná dostanete na veľkú 50 m2 terasu. K bytu je možné dokúpiť parkovacie miesto v garáži aj vonkajšie parkovacie státie. Zariadenie bytu z fotografií je súčasťou ceny. V prípade záujmu o obhliadku alebo podrobnejšie fotografie nás kontaktujte na 0903735556.

Cena: 129 000,00 € Kraj: Žilinský kraj Okres: Žilina Obec: Žilina Ulica: Lichardova Kategória: Byty Druh: 3 izbový byt ID inzerátu:9898993640 Úžitková plocha: 121 m2 Stav objektu: novostavba Poschodie: 2 / 7 Energ. certifikát: A Balkón: nie Loggia: nie Terasa: áno Parkovanie: vyhradené parkovanie.

PREDANÝ: Luxusný 3i byt v novostavbe na Hlinách s veľkou terasou

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.