fbpx

Byt je PREDANÝ: Cez realitnú kanceláriu Žilina Vám ponúkame tento priestranný 3i byt. Byt nepatrí k najlacnejším ale za každé jedno euro ceny tohto bytu dostanete adekvátnu hodnotu. Má výmeru 83 m2 a prešiel kompletnou rekonštrukciou. V izbách sú drevené plávajúce podlahy, v spálni renovované parkety, v detskej laminátová plávajúce podlaha, byt má kvalitné interiérové dvere, plastové okná, veľké vstavané skrine. Kuchyňa je kompletne zrenovovaná, nadštandartne je zmodernizovaná aj kúpeľňa s veľkou rohovou vaňou a WC s umývadlom a bidetovou sprchou. Byt sa nachádza v budove s dvoma výťahmi, osobný aj nákladný čo výrazne uľahčí sťahovanie v  prípade kúpy. V izbách sú pekné, zladené povrchové úpravy a určite poteší aj zopár detailov ako napríklad svetlo a zásuvka na el. gril na oboch loggiách. Loggia z obývacej izby a hlavnej spálne je orientovaná na juh. Okná kuchyne a detskej izby sú orientované na sever. Pri bytovom dome sa dá zaparkovať aj vo večerných hodinách. V tesnej blízkosti je veľké detské ihrisko, potraviny, fitnescentrum, centrum PB je vzdialené len 5 minút chôdze, blízko je aj MŠ a ZŠ. Bytový dom bol v roku 2010 zateplený. Táto ponuka vyhovie aj náročnejším zákazníkom. Ak Vás ponuka oslovila a nehnuteľnosť si chcete pozrieť, bude nám potešením predstaviť vám výhody tohto bytu osobne.

Oproti iným ponukám má byt nasledovné výhody:
– pripravený na predaj, čerstvo vymaľovaný, prázdny,
– kvalitné materiály,
– dobrá lokalita v rámci mesta,
– plocha 83 m2 s dobrou dispozíciou a nepriechodnými izbami,
– kompletná rekonštrukcia bez nutnosti akýchkoľvek opráv,
– dva výťahy (vrátane nákladného),
– veľké vstavané skrine v spálni (2 ks) plus veľká skriňa v chodbe v cene,
– vybavená kuchyňa v cene,
– bezpečnostné dvere Securido,
– zabezpečená pivnica,
– detaily (umývadlo vo WC, bidet. sprcha, el. zásuvky na loggiách a pod.),
– tichí a príjemní susedia.

V prípade záujmu o doplňujúce informácie Vám všetko radi zistíme a vyriešime kompletne všetky kroky pri kúpe tejto nehnuteľnosti. Volajte 0903735556.

PREDANÝ: Predaj priestranného 3i bytu na sídlisku Stred v PB – komplet. rekonštrukcia – 83 m2.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.