fbpx

AKTUÁLNE OBSADENÉ: Ponúkame na dlhodobejší podnájom izby v rodinnom dome v obci Zálesie (Ivánka pri Dunaji) s dobrým napojením na Bratislavu (7 minút na letisko, 5 minút na diaľnicu). Je možné si prenajať izbu pre dve alebo tri osoby. Mesačne za osobu od 120 eur pri podnájme aspoň na 3 mesiace. V prípade celej izby 240 eur/mesiac vrátane energií. Je možnosť využívať spoločnú kuchyňu, WC a kúpelňu, k dispozícii je aj altánok, veľká 800 m2 záhrada a garáž (momentálne v rekonštrukcii). Parkovanie bezplatne pred domom alebo vo dvore. Pri dlhodobejšom podnájme dohoda istá. Vhodné aj pre robotníkov.

 

We offer for rent rooms in family house in vilage Zalesie (Ivanka pri Dunaji) near Bratislava. (7 minutes to the airport, 5 minutes to highway). It is possible to rent a room for 2 or 3 persons. Rent 120 eur/month for person or 240 eur/month for room. Kitchen, bathroom, toilette is shared. Possibility to use a nice garden and garage. Free parking. Is suitable for workers.

 

Предлагаем под наём номера в семейном доме на длительный срок в Залесье (Иванка при Дунае) с хорошей дорогой к Братиславе (7 минут до аэропорта, 5 минут до скоростной дороги ). Можно арендовать комнату для двух или трех человек. В месяц на человека от 120 €/mesiac при условии наём на 3 месяца . В случае всей комнате 240 eur/месяц, включая энергию. Можно пользоваться общей кухней, туалетом и ванной комнатой, также есть большой сад и беседка, 800 м2, гараж (в настоящее время в стадии строительства).Бесплатная парковка перед домом или во дворе. В долгосрочной перспективе договор аренды точно. Также для работников.

AKTUÁLNE OBSADENÉ: JR privát Zálesie – ponuka ubytovania

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.