fbpx

PREDANÝ: EXKLUZÍVNE IBA U NÁS – Na predaj 2 izbový podkrovný byt na ulici Lipová na 3 poschodí z 3 o rozlohe 53m2 plus pivnica cca 15m2. Byt je orientovaný na 3 svetové strany V/J/Z. Slnko vychádza v kuchyni a počas dňa sa presúva do obývačky a spálne. Pozostáva zo vstupnej chodby z ktorej sa vchádza do kúpelne kde sa nachádza vaňa, umývadlo a je tu aj priestor na práčku. V byte je osobitné WC kde je možnosť využiť úložný priestor. Jadro je murované. Ďalej sa vchádza z chodby do spálne (manželská drevená posteľ s koženým čelom ostáva v byte). Posledný priestor je spojená kuchyňa s obývacou izbou. V celom byte sú laminátové plávajúce podlahy, v kúpeľni je keramická podlaha. Okná v byte sú plastové (sú na nich žalúzie a sieťky proti hmyzu) a strešné sú drevené. Strecha je plechová (vikiere šindeľ) a je v spolupodielovom vlastníctve všetkých bytov čiže prípadné problémy riešia všetci majitelia bytov. So strechou ale nebol nikdy žiadny problém a je v úplnom poriadku. El. rozvody sú medené. Náklady pre 2 osoby sa pohybujú okolo 110 €. V byte ostáva posteľ, kuchynská linka a vybavenie kúpelne.

Byt sa nachádza v tichej lokalite v starom meste. V okolí sa nachádza škola, škôlka, úrady, obchody neďaleko pošta a poliklinika.

CENA: 61000€

PREDANÝ: 2- izbový podkrovný byt v KNM na Lipovej ulici

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.