fbpx

DOM UŽ JE PREDANÝ:

Tento dom sa nám podarilo predať aj vďaka propagácii v relácii Nové bývanie v TV JOJ. Po odvysielaní relácie neprešli ani 2 týždne a o dom sa prihlásila mladá rodinka. Dnes už si ho naplno užívajú.

Ponúkam na predaj posledný rodinný dom v krásnom prostredí na kopci v obci Rudina. Dom bol aj v relácii Nové bývanie a celú prezentáciu je možné si pozrieť na nasledovnom linku:

Relácia Nové bývanie zo 06.12.2015 – Archív 

Ponuka v Rudine od 6:00 min…

Projekt sa nachádza v obci Rudina – časť Zátky kde priebehla výstavba 20 nových rodinných domov. Obec Rudina má kompletnú občiansku vybavenosť a dobré cestné napojenie na Kysucké Nové Mesto aj Žilinu. Výhodou je aj vlakové spojenie. V Žiline ste autom zhruba za 12 minút, v KNM za polovicu uvedného času. Výhodou je aj plánovaný dialničný privádzač vzdialený zhruba 2 km, ktorý dopravné napojenie ešte zlepší.

 

Už v prvej etape sa nám osvedčil spôsob predaja domu ako rozostavaného. Klienti pri svojpomocnom alebo asistovanom dokončení domu dokázali ušetriť 10 – 15.000 EUR z celkových nákladov. Domy za cenu uvedenú v tabuľke odovzdávame v stave pred dokončením, kompletné sú nosné konštrukcie, vonkajšia fasáda vrátane okien a dverí, zateplená, kompletná strecha, vnútorné nosné konštrukcie, nosné vrstvy podláh. V prípade záujmu vieme dom odovzdať aj „na klúč“. Výsledná cena závisí od zvolených materiálov a konečnej úpravy.

 

Dom je murovaný – tehlový a fasáda je zateplená. Pri kompaktných rozmeroch a použitých materiáloch je dom energeticky nenáročný a mesačné náklady sú menšie ako pri štandardnom 3i byte.

Vykurovanie je možné kombinovať. V lokalite sú natiahnuté siete elektriny, plynu a je možné vybudovať aj krb alebo krbovú pec čo tiež výrazne prispeje k úspore nákladov.

Tabuľka rezervácií:

DOM Č. TYP PLOCHA POZEMKU PLOCHA ÚŽITKOVÁ CENA V EUR POZNÁMKA STAV
1   450 m2 100 m2     predaný
2   358 m2 100 m2     predaný
3   385 m2 100 m2     predaný
4   430 m2 100 m2     predaný
5   400 m2 100 m2     predaný
6   274 m2 100 m2 predaný

 

A ako to vyzerá teraz? 4 roky od natáčania relácie?

 

 

 

 

PREDANÉ: Dopredaj posledného domu v Projekte Rudina aj v TV JOJ

2 názory na “PREDANÉ: Dopredaj posledného domu v Projekte Rudina aj v TV JOJ

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.