fbpx

Predaj radových domov v Rudine

Prvá etapa projektu je vypredaná!!! Pozrite si domy v druhej etape:

II.ETAPA – kliknite sem

Ponúkame Vám 9 radových domov v peknom projekte 7 km od Žiliny a 3km od Kysuckého Nového Mesta.

Pre všetkých ľudí, ktorí by radi skĺbili súkromie a komfort bývania v rodinnom dome s pohodlím bývania v byte sme pripravili 9 bytových jednotiek v radovej zástavbe na okraji projektu. Ku každému bytu prislúcha parkovacie miesto a kúsok záhrady.

Čo krajšie si môže rozlietaný človek v dnešnej dobe priať, ako prísť za pár minút z mesta, zaparkovať pri svojom novopostavenom dome a započúvať sa do ticha a príjemných zvukov okolitej prírody. Bývanie v lokalite Rudina Vás zaručene zbaví všetkých pracovných aj iných stresov. Stavebné pozemky sa nachádzajú v juhozápadnej časti obce v miernom svahu. Poloha nad obcou zabezpečuje krásny výhľad a kľud počas celého dňa s dostatkom slnka počas celého roka.

Obec Rudina má veľmi dobré dopravné napojenie na okolité mestá. Železnicou je to 7km do Žiliny a 3km do Kysuckého Nového Mesta. Zo Žiliny sa dostanete autom k svojmu domu do 15 minút. Veľkou výhodou z hľadiska dopravy je plánovaný diaľničný privádzač do KNM, ktorý bude vzdialený cca 2 km od pozemku a zabezpečí tak výbornú dopravnú dostupnosť.

V obci funguje základná škola, materská škola, 5 prevádzok s potravinami a zmiešaným tovarom, 3 pohostinstvá, pobočka pošty, zdravotné stredisko s lekárom pre dospelých a zubárom.

Veriacich uvíta moderný a pekne zariadený kostol.

Počas voľných chvíľ je možné navštíviť neďaleký Neslušský rybník, okolité lesy a príroda poskytujú dostatok možností na rôzne kratšie aj dlhšie prechádzky, v dosahu sú krásne cyklistické trasy. Pre ľudí so vzťahom k folklóru je možnosť zapojiť sa do miestnej folklórnej skupiny. Vo vzdialenosti 20 km sa nachádza Snowpark Veľká Rača s množstvom zimných aj letných atrakcií. Mestá Žilina a KNM v dosahu tiež zabezpečujú dostatok možností na zábavu a relax.

DOM č. 1   – PREDANÝ
DOM č. 2   – PREDANÝ
DOM č. 3   – PREDANÝ
DOM č. 4   – PREDANÝ
DOM č. 5   – PREDANÝ
DOM č. 6   – PREDANÝ
DOM č. 7   – PREDANÝ
DOM č. 8   – PREDANÝ
DOM č. 9   – PREDANÝ

Pozrite si II. etapu

PREDANÉ: Dopredaj posledného domu v Projekte Rudina aj v TV JOJ

 

PREDANÉ: I.etapa – Radové domy pri Žiline – RUDINA

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.